dimarts, 3 de març del 2015

AGENDA SOCIAL

PENYA PERICOS SANT SADURNÍ D'ANOIA.


4rt . Aniversari.


La Penya Pericos de Sant Sadurni d'Anoia celebra el seu quart anivesari amb un sopar que tindrà lloc el proper divendres 6 de març a les 21:30h. al bar Abeleira del Carrer Eivissa, n.3 de Sant Sadurni d'Anoia. 






PENYA BLANC BLAVA DE MARTORELL

XIV Calçotada perica.

 El proper diumenge 8 de març tindrà lloc la tradicional calçotada perica al restaurant Mas Sunyol, de Castellví de Rosanes. És el primer acte d’un any especial per a la Penya Blanc-i-Blava de Martorell, que compleix 50 anys. La calçotada té un cost de 30€ (adults) i 15€ (infantil). Per asistir-hi cal trucar al telèfon 649 77 12 64 (Cristina Perez).

El menú, que inclou un pitet commemoratiu, hi  haurà calçots a la brasa, carn de xai i botifarra a la brasa, patates al caliu, mongetes i carxofes. El postre serà crema catalana i s’inclou vi, cava, pa, cafè i xupito. El menú infantil és un plat de macarrons, escalopa amb patates i gelat.

La trobada comptarà amb l’assistència de diferents convidats com a representants del club, d’altres penyes periques i, sobretot, del ‘Perico’, la mascota que farà les delícies dels més petits.

Pantalla gegant per veure el primer equip.

Tenint en compte que la calçotada perica coincideix amb el partit de lliga davant la Reial Societat, la PBB Martorell oferirà als assistents la possibilitat de veure l’encontre a través d’una pantalla gegant en el mateix restaurant.


PENYA PERICOS ECONOMISTES. 

IV Aniversari



Economistes Pericos, celebrará el sopar amb motiu del  IV Aniversari,  el proper dimecres 11 de març a les  20:30h.  al Hotel Evenia Rosselló, Carrer Rosselló nº 191 de Barcelona.



PENYA BLANC BLAVA DE SANTS I HOSTAFRANCS.

IV Aniversari

El próximo viernes 13 de marzo a las 20:30 horas en nuestra sede, BAR PLANAS (c/Eusebi Planas 18), celebraremos nuestro IV ANIVERSARIO, con una cena "lunch" y "tarifa plana" de cava!

Precio Socios:  15 euros.
Precio NO socios:  18 euros.
Este año iniciamos una nueva etapa premiando cada año a un ex-jugador de nuestro estimado equipo. Entregaremos el premio al emblemático RAFA MARAÑÓN.

Reservas: José Mª Morte, 685993498


PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ


6è. Torneig de la Dona.

El proper divendres 13 de març tindrà lloc a la seu social de la Penya Espanyolista de Cornellà, l'acte de presentació oficial del 6è Torneig de la Dona de futbol femení en categoria Juvenil-Cadet, que enguany comptarà amb la presència del RCD Espanyol, UD Viladecans, UE Vilassar, i l'amfitrió el CD Fontsanta-Fatjó. 

El torneig tindrà lloc el proper 21 de març a les 16:00h, al Camp Mpal. de la Fontsanta-Fatjó a Cornellà del Llobregat.

El programa és el següent:

Presentació del torneig: Divendres 13 de març a la seu de la penya, 19:30h.
Torneig, dissabte 21 de març de 2015:
16:00h. Primer partit;  17:00h. Segon partit; 18:00h. Partit pel tercer i quart lloc; 19:00h. Final. 20:00h. Lliurament de trofeus.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M