dimecres, 4 de març del 2015

NOSTRA GRAN NIT...
EN LA QUE L'ESPANYOL, ARRIBI A LA FINAL !!!


Tot ja a punt per que Espanyol i Atheltic Club dirimeixin en el Power8 Stadium en el partit de tornada de les semifinals qui dels dos accedirà a la gran final després de la igualada a un gol en el nou estadi de San Mamés. El partit ha sigut considerat d’alt risc.  

Diversos esdeveniments tindran lloc per donar encara més caliu a l’equip en aquest decisiu encontre.  Des de l’Hesperia Sant Just hi ha organitzada des del món social perico una motada per acompanyar l’equip fins l’estadi. També és previst el desplegament d’un gran mosaic a la grada preparat pel diari “La Grada”. Només manca que el temps acompanyi i que el soci no es quedi a casa i en una nit tant especial, doni suport a l’equip malgrat tots els imponderables (22:00h, partit televisat, i carències clares de transport públic).   

Si l’equip perico arribés a la final, seria la seva desena al llarg de la seva història.  L’estadi espanyolista ha de viure la nit més màgica d’ençà aquell 2 d’agost de 2009 en que s’inaugurà l’estadi golejant al Liverpool FC. A nivell esportiu, des que es va arribar a la final europea de Glasgow, aquest es sense dubte l’esdeveniment futbolístic més important de l’entitat perica des d’aquell 16 de maig de 2007.   

L’equip perico té diversos jugadors a una sola cartolina de perdre’s la final com son Arbilla, Caicedo, Víctor Álvarez, Montañés, i el cas més perillós, el propi capità Sergio García. Cal fer l’incís històric que a l’única final de Copa que l’Espanyol ha jugat amb el Barcelona, el seu més emblemàtic jugador (i golejador davant els culers) Julián Arcas, fou expulsat i es va perdre aquella final...

Per aquest encontre, el tècnic del conjunt basc Ernesto “Txingurri” Valverde ha convocat  desplaçant-se a Barcelona a 19 jugadors: Gorka Iraizoz i Iago Herrerín com a porters, Iraola, Aurtenetxe, Laporte, Gurpegi, Etxeita, Balenziaga, De Marcos, San José, Beñat, Unai López, Ibai, Susaeta, Mikel Rico, Muniaín, Aduriz, i Guillermo i Williams.  Finalment el central Laporte amb un procés febril, ha entrat a la convocatòria i fins i tot acabarà estant en condicions de ser alineat.

Per la seva part Sergio González ha convocat per aquest encontre a tots els seus jugadors del primer equip més el lateral esquerrà del filial Rubén Duarte qui ja ha participat en precedents eliminatòries i en partits de lliga amb el primer equip.

L’àrbitre encarregat de xiular aquest encontre serà el mateix que arbitrà a Sevilla al Ramon Sánchez Pizjuán la tornada dels quarts de final. Juan Martínez Munuera, del comitè territorial valencià, assistit en bandes per Diego Barbero Sevilla i David Canales Cerdà. Exercirà de quart àrbitre Alberto Salazar López de la Oliva. 

Per un lloc a la final, Endavant Espanyol ! 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M