dijous, 25 de juny del 2015

AGENDA SOCIAL

DARRERS ACTES SOCIALS:

PENYA BLANC BLAVA DE TORTOSA.



Paellada Popular

El passat 20 de juny, la Penya Blanc-i-Blava de Tortosa i Comarca va celebrar el seu dinar de germanor de final de temporada amb una arrossada popular des de les 13.30h al restaurant de la cooperativa de transports COTRAT.




PENYA ESPANYOLISTA DE SANT ADRIÀ


Revetlla perica.

La Penya Espanyolista de Sant Adrià va organitzar una revetlla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el proper dissabte dia 20 de juny a les 21:30h de la nit, havent-hi música i ball fins altes hores de la matinada..

El sopar de celebració constava del següent menú:
Pica-pica d’entrants, torrada de pernil, torrada d’embotits begudes, coca, cava i cafès.



PENYA PERICOS DE MONTMELÓ.

VII Sortida Anual a la Roca Foradada.

El passat diumenge 21 de juny, els Pericos de Montmeló van organitzar la VII Sortida Anual de l'entitat. Com que l'any anterior l'excursió es va haver de suspendre per causes al·lienes a l'organització, enguany van voler repetir el cim per a coronar-lo.

A les 8:30h sortien des de l'església Santa Maria de Montmeló, travessaven Montornès del Vallès i arribaven a Vallromanes, on van deixar els cotxes i van començar a caminar. Van deixar enrere el poble, van travessar urbanitzacions, i després d'un bon recorregut muntanyenc de pujades i baixades van arribar a la Roca Foradada.

Com que l'excursió estava anant molt bé i el temps no apretava, van decidir fer un segon recorregut i acostar-se a la Font de Sant Joaquim, un racó fresquíssim on van poder esmorzar tranquil·lament i amb calma.

Els integrants de l'excursió van passar un matí molt agradable envoltats de naturalesa i senderisme i, per sobre de tot, fent espanyolisme.


PENYA PERICA DE LLAVANERES.

VIII Pesolada Perica


El passat diumenge 21 de juny tingué lloc  des de les 14:00h. la tradicional “Pesolada Perica” a Sant Andreu de Llaveneres organitzat per la Penya Perica d’aquesta localitat del Maresme. Va tenir lloc al Restaurant Handicap 1 (escola de golf) de Llavaneres.  



PROPERS ACTES DE PENYES


PENYA BLANC BLAVA DE BLANES.

8è Esmorzar Popular Cloenda de temporada.

La Penya Blanc-i-Blava de Blanes munta una celebració per a tancar la temporada 2014-2015, diumenge 28 de juny. Aquest acte, adreçat als socis, sòcies i simpatitzants de la Penya, servirà per donar per tancada la present temporada 2014/15.

L’acte es durà a terme per primera vegada al restaurant Can Tarranc del mateix municipi de la Selva. L’àpat començarà a partir de les 14:00 hores.  Aquest any ens podrem remullar a la piscina del restaurant des de les 11 a 19 hores.

El preu serà de 20 € per als adults i de 14 € per als menors de 12 anys. Hauràs de fer la reserva abans del dijous, 28 de juny de 2015 a les 20:00 hores, mitjançant trucada telefònica al següent nombre: 649.710.865 (Ramón Luis).

Animeu-vos i veniu a gaudir d’aquesta jornada festiva de germanor.
Us esperem. Visca l'Espanyol !.

Local social: Carrer Mont-Ferrant, 5
http://www.pbbblanes.cat
Telèfon d'informació: 972 35 28 38
Correu electrònic: info.pbbblanes@gmail.com

Menú
Amanida a la catalana
Enciams, tomàquet, pastanagues, ceba, bisbe blanc, bisbe negre,
llonganissa i pernil
.................
Graellada de carn amb patates fregides
Cap de llom, pollastre i botifarra
All i oli
.................
Postra
Sorbet de llimona al culis de gerds
.................
Vi
Aigua mineral
Cafè


PENYA ESPANYOLISTA D’ ESPLUGUES

12è Aniversari.

El proper 27 de Juny tindrà lloc al Restaurant Lucas situat al Carrer Manuel Riera 67 d’Esplugues de Llobregat, el dinar de germanor del 12è aniversari de la Penya Espanyolista d’Espluuges. L’acte donarà inici  a partir de les 14:00h.

Per  qualsevol aclariment poden informar-se trucant al telèfon 657.804.812 o al següent e-mail: jmlumeras@hotmail.com.

Salutacions:
JMLumeras

PENYA PERICOS DE MONTMELÓ.

Activitats dels pericos de Montmeló a la Festa Major

Per vuitè any consecutiu, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló serà present a la Festa Major de Montmeló. Serà amb la viutena edició del Concurs de Dibuix i amb la cinquena del Concurs de Tocs, el proper diumenge 29 de juny al Centre Cultural La Torreta del nostre poble. Enguany, això sí, els actes quedaran completats amb una exhibició del professional football freestyler Adrián Nieto, que ens farà un espectacle de malabars amb la pilota.

El Concurs de Dibuix començarà a les 11:30h; dividits en quatre categories, i amb tres premis per a cadascuna, tothom pot participar-hi i intentar fer un gran dibuix espanyolista. Enguany, el concurs tindrà com a tema central: El Circuit i l’Espanyol

El Concurs de Tocs començarà a les 12:30h. Qui més tocs aconsegueixi fer tindrà un bon premi!.  I tot això, amenitzat per l’exhibició del professional football freestyler Adrián Nieto.

Siguis de l’edat que siguis, vine, fes un dibuix o prova sort amb els tocs. Vine i gaudeix d’un matí en clau blanc-i-blava!


JUVENIL 1991

Festa final de temporada

La Juvenil 1991 organiza una jornada de clausura de la temporada 2014-2015. Una fiesta para cerrar el año con numerosas actividades. El día elegido será el domingo 28 de junio y las actividades que se van a llevar a cabo son las siguientes:

– Torneo de fútbol sala en hierba artificial
– Animación para los más pequeños de la casa
– Piscina para refrescarse
– Concierto de Rock’n’Roll en directo y una consumición de regalo

Cerca de un centenar de pericos ya se han apuntado. Si tú también quieres participar de la jornada, contacta en juvenil1991@gmail.com o en el Twitter y Facebook de esta embajada perica.


PENYA PERICA DE L’ALT URGELL


Festa de final de temporada.

Us informem que La Penya Perica de l’Alt Urgell celebrarà la Festa de final de temporada el proper dia 28 de juny de 2015 a la localitat de Taús, les valls d’Aguilar, l’Alt Urgell.

A més de la celebració de l’assemblea anual de socis, tindrà lloc un dinar de germanor al preu de vint-i-cinc euros per persona.

Si alguns penyistes desitgen assistir-hi, cal que es posin en contacte amb la penya urgellenca, a través del correu electrònic pericosdelalturgell@gmail.com, com a data límit el dia 22 de juny de 2015.


PENYA BLANC BLAVA DE LA GARROTXA.

Diada anual.

Benvolgut soci/a, amb la present li fem saber que el proper 4 de Juliol de 2015 tindrà lloc la Diada anual que organitza la Penya Blanc i Blava de la Garrotxa per tal de compartir un dia d’alegria i disbauxa perica tots plegats.

El lloc escollit serà el pavelló municipal de Sant Joan les Fonts a partir de les 10:00 hores; on podrem gaudir de diferents serveis per tal que tothom tingui la oportunitat de disfrutar d’aquesta diada realitzant esport, jugant a cartes o simplement relaxant-se a la piscina…

A continuació especificarem tots els serveis dels que disposem:


• Camp de futbol
• Camp de futbol 7
• Piscina
• Instal·lacions interiors del pavelló: pista, vestuaris, zona per jugar a cartes…

Durant tot el dia la Penya tindrà servei de bar gratuït a disposició de tots els assistents. També volem recordar que després del dinar farem un sorteig de material del nostre estimat RCDE.

Menú Adults:

Entrants: Amanida
Primer: Fideuà
Segon: Pollastre a l’ast
Postres, aigua, vi i copa
Menú Nens:
Primer: Macarrons
Segon: Botifarra
Gelat o flam

Preus: Els preus inclouen dinar i la utilització dels serveis especificats anteriorment:

• Socis Adults: 25 euros
• No Socis Adults: 27 euros
• Nens: 10 euros

Per confirmar assistència i per qualsevol dubte es poden posar en contacte amb nosaltres al 630554284 o al correu electrònic pbibgarrotxa@gmail.com


PENYA ESPANYOLISTA D’ARGENTONA.

Mongetada Blanc i Blava, XIII Memorial Domingo Lladó.

El proper diumenge, 5 de juliol, la Penya Espanyolista d’Argentona celebrarà el seu 25è aniversari, conjuntament amb la “19a. Mongetada Blanc i Blava” i el XIII Memorial Domingo Lladó, a la “PISTA COBERTA DEL POLIESPORTIU”, com a cloenda de la temporada 2014-2015. Al llarg del dia farem diverses activitats, per celebrar i gaudir tots junts d’una diada festiva en blanc-i-blau.

A partir de les 11 del matí a la Zona Esportiva Municipal Raül Paloma:

– Tirada oberta de bitlles catalanes. Col·labora: Bitlles Cat Argentona.
– Inflables i Regals pels més petits.

A partir de les 14:00h.:

– Dinar 25è Aniversari de la Penya Espanyolista d’Argentona.

Preguem retireu els tiquets abans del 30 de juny.
ATENCIÓ SOCIS/ES – PLACES LIMITADES.
El preu del tiquet serà de 25 € pels adults, i de 15 € el menú infantil (fins 15 anys)

NOTA: Tots els assistents tindran un regal de record.

-Prèvia reserves al mòbil o WhatsApp de la Penya: 699 545 275 (tardes), e-mail info@peargentona.com, es pot realitzar l’ingrés al compte de “La Caixa”: ES11 2100 0354 15 0200251830, Concepte: indiqueu nom i cognoms.
-També es poden retirar els tiquets al Frankfurt J.J. “Can Cachi”, penseu donar nom i cognoms.
-Us recomanem una d’aquestes dues opcions per així estalviar-vos les cues el dia de la Mongetada.

-En el transcurs del dinar, es farà el lliurament del “XIII Memorial Domingo Lladó”.

-Es sortejaran diferents obsequis, amb la col·laboració del RCD Espanyol, “Conserves DANI”, La Grada i El Nou Celler.

Esperem comptar amb la vostra presència per gaudir d’una gran diada “Blanc i Blava”.

La Junta.


PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA.

Barbacoa de final de temporada.

El proper diumenge 12 de Juliol, tindrà lloc  la barbacoa de final de temporada que organitza la Penya Blanc Blava de Montcada, a fi de celebrar el final de temporada i començament de la propera.   


Qualsevol interessat en assistir-hi, es pot posar en contacte a través del mòbil  687 637 971.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M