dimecres, 24 de juny del 2015

L'ESPANYOL "B" 2015/16

JOMA SPORT, NOU PATROCINADOR TÈCNIC DEL RCD ESPANYOL DES DE L'1 DE JULIOL PER LES PROPERES TRES TEMPORADES.

L’Espanyol “B” 2015/16 va prenen cos amb el pas dels dies. A la incorporació d’un bon grapat de juvenils de darrer any (fornada del 1996 i inclòs alguns del 97), s’ha d’afegir-hi les quatre incorporacions que el RCD Espanyol va fer públic el passat dilluns: Franco Russo, Adrián Dalmau, Àlex Serrano, i Robert Simón.

Franco Russo Matías, (25/10/1994) central d’origen argentí procedent d’All Boys, que en l’estiu passat va estar a prova en diversos equips (Llagostera, Lleida Esportiu), però que finalment acabà signant pel CDJ Tamarite, jugant en el primer equip del club de la capital de La Llitera que milita a la Tercera Divisió aragonesa. Ha fitxat per dues temporades amb l’entitat espanyolista.
 
Adrián Dalmau Vaquer (Palma de Mallorca, 23/03/1994). Com a juvenil jugà al San Francisco i al Rayo Vallecano, a la Divisió d’Honor Juvenil. Després del seu pas pel Reial Madrid (Lliga Nacional Juvenil), jugà al Rayo Vallecano B (Segona Divisió B, 1 gol), i al Zamora CF (2 gols en 970 minuts de 28 partits a la categoria de bronze). L’estiu passat el davanter balear signà pel Racing del Ferrol (10 gols en 35 partits, 8 d’ells com a titular amb 1230 minuts jugats). Finalitzada la temporada amb l’entitat gallega, s’ha incorporat al filial espanyolista signant per dues temporades.. 

Alejandro Serrano García “Alex Serrano” (Barcelona, 6/02/1995), migcampista esquerrà fill del que fora jugador del RCD Espanyol entre altres equips a la màxima categoria del futbol espanyol, Bernardino Serrano “Mino”.  Els seus inicis foren en el Club de Fútbol Quinta San Eutiquio i Club Deportivo Roces abans de incorporar-se a les divisions inferiors del futbol base del Real Sporting de Gijón (2007).  Sent cadet, va debutar amb el filial del quadre asturià durant la temporada 2010/11, formant part de la plantilla del primer equip la temporada 2013/14 on va arribar a debutar el 12 de gener de 2014. Havia signat un contracte de quatre anys tot i que les dues darreres temporades amb el primer equip no tingué el protagonisme que s’esperava d’ell per la seva trajectòria en el futbol base de Mareo, acabant per sortir del club asturià un cop ha finalitzat el seu contracte. Ha sigut internacional Sots-19 amb la selecció d‘Espanya amb la que guanyà una Copa Atlántico. Signa per una temporada amb el club perico.      

Robert Simón Rodríguez (Badalona, 22/05/1993), jugador de banda dreta que jugà la darrera temporada a la UE Olot (3 gols en 12 partits), en qualitat de cedit per la UE Llagostera al mercat d’hivern (on jugà la primera volta 7 partits de lliga, 2 com a titular amb 205 minuts,  més un partit de Copa del Rei davant el Betis). Ha signat també per dues temporada amb l’equip espanyolista. Format en el futbol base del CF Badalona, des de on va pujar al primer equip sent juvenil. Al primer equip badaloní va romandre dues temporades (2011/13), per acabar fitxant pel filial del Real Zaragoza (2013/14).

En les darreres setmanes també s’ha donat com a feta en els mitjans de comunicació (sobre tot balears) d’una cinquena incorporació; es tracta del jugador de l’Atlètic Balears, Miquel Ripoll Guayta, però de moment l’entitat espanyolista no li ha donat oficialitat a aquesta probable incorporació. 


Del Juvenil “A” ascendeixen al filial els següents jugadors:


Rubén Ualaloca Riesgo (Madrid, 2/06/1997) porter procedent del Real Madrid Cadet que es va incorporar al futbol base espanyolista l’estiu de 2013, havent jugat aquesta la seva segona temporada al club blanc-i-blau.  Ha defensat el marc del Juvenil “A” alternant amb l’altre meta, el porter Chus fitxat l’estiu passat del Cornellà. 


Carlos Soria Grau “Torito” (Calaf, 8/10/1996), va arribar al futbol base espanyolista en 2009 procedent del Gimnàstic de Manresa sent infantil. 
Al llarg d’aquestes sis temporades ha ocupat diverses demarcacions demostrant ser un autèntic comodí, jugant de lateral dret al Juvenil A durant la temporada que acaba de finalitzar.  


Iago Indias Fernández (Vigo, 3/01/1996), fill del jugador Alejo als anys noranta, es va incorporar al futbol base espanyolista l’estiu de 2010 com a cadet de primer any procedent del FC Sant Cugat Esport.  Iago ha sigut també un fix en les alineacions de David Gallego ocupant l’eix de la cobertura espanyolista i ja sap el que és debutar amb el filial.   


Aaron Martín Caricol, (Granollers 22/04/97) arribà al futbol base espanyolista l’estiu de 2005 com a benjamí de primer any, procedent del CF Montmeló. Aarón, jugador també polivalent – ha ocupat l’eix de la cobertura i també ha jugat d’extrem – ha sigut el lateral esquerre de l’equip de David Gallego i l’avala en la seva trajectòria el pas per tot un seguit de convocatòries a la Selecció Espanyola en les seves diverses categories inferiors. També junt a Iago, ascendí participant amb el filial en l’onze titular que aconseguí l’important triomf a L’Hospitalet que donava la tranquil·litat al quadre de Planagumà.   


Marc Roca Junqué (La Granada, 26/11/1996).  Els seus inicis com a futbolista foren al At. Vilafranca d’on va marxar com a benjamí a l’Escola del FC Barcelona, per incorporar-se al futbol base espanyolista l’estiu de 2008 com infantil de primer any.   Tot i que el migcampista ja va debutar amb el filial en la primera jornada del campionat de lliga i va disputar bastants encontres amb l’equip de Planagumà, va acabar alternant el filial i el juvenil A espanyolista.


Juan Antonio Entrena Gálvez (Huétor Tájar, Granada, 19/05/96). Extrem andalús que passà pel futbol base del Granada i Sevilla FC, fou en la temporada 2010/11 un més dels vuitanta i escaig fitxatges d’arreu de tota Espanya i estranger incorporats per l’entitat culer al seu futbol base.  La seva etapa com a culer després de romandre dues temporades va cloure l’estiu de 2013 quan s’incorporà del Juvenil B blaugrana al Juvenil A espanyolista. Aquesta ha sigut la seva segona temporada al club blanc-i-blau a les ordres de David Gallego.



Marc Gual Huguet (Badalona, 13/03/1996), davanter que s’incorporà procedent del Badalona l’any 2004 a la pedrera del FC Barcelona on va romandre sis temporades. Tornà al club badaloní en 2011 al Cadet A,  d’on s’ incorporà directament com a juvenil de primer any a l’equip de Divisió d’Honor on anotà 11 gols en 25 partits disputats. L’estiu de 2013 s’incorporà al Juvenil A espanyolista on ha aconseguit 14 gols en lliga més 1 a la Copa del Rei en la seva primera temporada, i 13 dianes a la lliga, 1 en la Copa de Campions i altre en la Copa del Rei, en la seva segona temporada a les ordres de David Gallego.  

  
Yhonatan Fernando Bedoya 'Pibe' (Medellín, 17/06/1996), davanter colombià incorporat al futbol base al març d’aquest any, procedent del CD La Mazzia en virtut dels acords amb Go Pro Sport Academy. Poc podem dir d’aquest jugador que arribà junt a Wilmar (qui causà baixa finalment a l’Espanyol B totalment inèdit). Se li van veure detalls en el partit davant l’At. Balears de lliga, i en el darrer encontre a la Dani Jarque participà de titular davant el Valencia a la Copa del Rei, però una inoportuna lesió als vint minuts de joc ens impedí veure les seves evolucions al tenir que abandonar el terreny de joc.


A més, el central Lluís López (Manresa, 5/03/1997)  i el davanter centre Víctor Campuzano “Campu” (Barcelona 31/05/199),  tindran fitxa del juvenil,  però alternaran els dos equips.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M