dimarts, 23 de juny del 2015

L'INFANTIL "B" I ALEVÍ "B",
ELIMINATS EN SEMIS PEL NÀSTIC DE TARRAGONA


El passat cap de setmana (dissabte 20 i diumenge 21 de juny) es va disputar al Camp Mpal. de futbol de Rialp,  la cinquena edició del torneig Rialp - Pallars Sobirà amb la participació d’un total de  360 jugadors de 16 equips de 10 clubs lleidatans, de la resta de Catalunya i d’Aragó. 

Els clubs participants foren el RCD Espanyol, el FC Barcelona, la Penya Jove, l'EF Tàrrega, el FIF Lleida, el San Fernando Zaragoza, la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, el Lleida Esportiu, el Nàstic de Tarragona i l'Escola de Futbol de Rialp.

L’Espanyol va participar en la categoria infantil (amb l’Infantil B de primer any) i a la categoria aleví (amb l’Aleví de primer any). El Nàstic de Tarragona fou el botxí dels espanyolistes tant de l’equip infantil com de l’aleví.

A la categoria infantil, l’Espanyol va caure a semifinals davant el Nàstic per 0-2, sent el guanyador final del torneig l’amfitrió FC Rialp qui derrotà a l’equip grana per 1-0 després de superar l’altre semifinal amb l’EF Tàrrega per 3-1. En categoria aleví, l’Espanyol fou amplament derrotat per l’Aleví A del Nàstic (5-1), mentre que a l’altre semifinal el FC Barcelona guanyà 4-1 a la F. At. Vilafranca. Els culers foren el guanyador del torneig en derrotar per un ajustat 3-2 al Nàstic.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M