diumenge, 21 de juny del 2015

DIADA DE FINAL DE TEMPORADA
DEL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA

















(Mpal. Valle d’Hebrón, Barcelona: Josep Maria)

Ahir dissabte i avui diumenge, ha tingut lloc la Diada de Final de Temporada de la Gran Penya Espanyolista Manigua en el Mpal. Valle d’Hebron-Teixonera a la capital de Catalunya.  

Ahir dissabte es van disputar diversos torneigs en les diverses categories (prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i Juvenil B), mentre que avui s’ha disputat el de categoria cadet i finalment, com a cloenda al 60è aniversari de la penya (i 40è de futbol base federat), el partit entre el Juvenil “A” de la GPE Manigua i el Cadet “A” del RCD Espanyol de David Fernández.

Ahir des de les 9:00h. del matí va tenir lloc ininterrompudament partits fins quarts de set de la tarda. Es va iniciar la matinal amb un quadrangular entre els Prebenjamins “A” i “B” de la GPE Manigua, el Bon Pastor i el Gavà Mar amb el triomf del Prebenjamí “A” de la Manigua.  A les10:10, torn pels benjamins. Els equips “A” i “B” de la Manigua amb l’ U At.Horta i el CD Almeda, amb triomf també “local”. A les 11:25, altre quadrangular en aquest cop d’alevins, amb el CF Singuerlín, CD Almeda i els alevins “A” i “B” de la Penya, amb triomf final de l’Aleví “A” de la Manigua.

Sorpresa en el quadrangular d’Infantils, doncs va ser el guanyador l’Infantil “B” de la GPE Manigua derrotant a la final a la UE Cornellà, qui s’havia desfet en semifinals de l’Infantil “A” de la Penya. L’altre equip participant fou l’Arrabal-Calaf de Gramenet.  Els torneigs es disputaren amb un sol temps en la modalitat de semifinals, tercer i quart lloc i final.

Per cloure la tarda, amistós entre el Juvenil “B” de la GPE Manigua i l’Arrabal-Calaf. Aquesta fou la primera dels trofeus que no guanyà l’equip amfitrió, anant a Santa Coloma de Gramenet el trofeu en guanyar l’equip colomenc per 1-4. Finalitzat l'encontre, molt esportivament ambdues formacions es fotografiaren conjuntament un cop s'havia fet lliurament del trofeu de campió.  (veure foto).

Avui diumenge ha tingut lloc a les 10:00h. un triangular de cadets entre el Cadet “A” i “B” de la GPE Manigua i l’Arrabal-Calaf, amb triomf final també dels colomencs que s’han imposat enduent-se la seva segona copa.

A les 12:30h. s’ha disputat el partit entre el Juvenil “A” de la GPE Manigua i el RCD Espanyol Cadet “A”, del que tindreu més informació en el proper article.  


RESULTATS:

Prebenjamins:
GPE Manigua A: 5 – Bon Pastor: 0
GPE Manigua B: 0 – Gavà Mar: 4
3r-4rt lloc: GPE Manigua B: 1 – Bon Pastor:4
Final: GPE Manigua: 3 – Gavà Mar: 1

Benjamins:
GPE Manigua A: 3 – Uat. Horta: 1
GPE Manigua B: 5 – CD Almeda: 1
3r-4rt lloc: CD Almeda: 1 – UAt. Horta: 6
Final: GPE Manigua A: 3 – GPE Manigua B: 0

Alevins:
GPE Manigua B: 2 – CD Almeda: 2
GPE Manigua A: 3 – CF Singuerlín: 1
3r-4rt. Lloc: GPE Manigua B: 3 – CF Singuerlín: 3 (*per penals)
Final: GPE Manigua A: 4 – CD Almeda:2

Infantils:
GPE Manigua A: 0 – UE Cornellà: 2
GPE Manigua B: 6 – Arrabal-Calaf: 0
3r-4rt Lloc: GPE Manigua A: 3 –Arrabal-Calaf: 0
Final: GPE Manigua B: 3 – UË Cornellà:0

Cadets:
(3x1)
Campió: Arrabal-Calaf  2n: GPE Manigua A, 3r: GPE Manigua B

Juvenil:
GPE Manigua Juvenil “B”: 1 – CD Arrabal-Calaf: 4

Juvenil:
GPE Manigua Juvenil “A”: 2 – RCD Espanyol Cadet “A”: 4 














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M