dimecres, 24 de juny del 2015

EL META KOKE CAUSA BAIXA EN EL FILIAL

Jorge Ruíz Ojeda, més conegut com a “Koke” (Antequera, Málaga, 27/09/1995, 1.88m.a.), ha causat baixa en el filial espanyolista.

El meta andalús que ja destacà de jove disputant el torneig de Brunete amb el Sevilla FC i després de passar pel futbol base del Málaga,
s’incorporà a la disciplina perica l’estiu de 2011 procedent del CF Antequera on alternava el primer equip amb el Juvenil.

Defensà la porteria espanyolista del Juvenil B (2011/12) per alternar amb el juvenil A de Divisió d’Honor la temporada 2012/13. Mancant-li un any encara de juvenil, per disponibilitat de fitxes (22 a la Segona B) no fou possible tenir amb fitxa com a segon porter al meta canari José, motiu pel qual ascendí al filial junt a Pau López des de l’inici de la pretemporada.   

Durant la present temporada 2014/15,  s’ha vist relegat a la suplència quan ha estat en perfectes condicions el meta Andrés Prieto. Precisament fou titular consecutivament de la 9èna a la 21èna. al caure lesionat el meta alacantí en el partit davant l’Eldense. Fou titular també en quatre jornades en la recta final de la temporada (jornades24èna, 31èna, 37èna i 38èna) des que Andrés recuperà a Reus la titularitat.  La competència a la que s’ha vist sotmès el meta andalús ha sigut molt dura,  en una temporada en la que es va iniciar amb tres candidats a defensar el marc del filial (Andrés, Koke i Néstor – qui abandonà el filial al gener per signar pel filial del RC Celta de Vigo-).  Koke, en total ha disputat 1530 minuts en 17 partits de lliga. 

Aquesta baixa es ve a sumar a les de Carmona, Luque, Pirulo, Wilmar, Aday i Marc Fernández ja anunciades amb anterioritat. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M