GUANYA L'AMISTÓS DAVANT LA GPE MANIGUA

Jornada de dissabte, fer click a l'enllaç

(Mpal. Vall d’Hebrón, Barcelona: Josep Maria)

GPE Manigua Juvenil “A”: 2 – RCD Espanyol Cadet “A”: 4

Aquest migdia ha tingut lloc al Mpal. Vall d’Hebrón de Barcelona, la disputa d’un partit amistós en el que el RCD Espanyol mitjançant el seu Cadet “A” ha volgut ser present tancat els actes de celebració del 60è aniversari de la Gran Penya Espanyolista Manigua. Els de David Fernández remuntant el marcador advers,  han vençut per 2-4.

Abans de l’inici, el capità de la GPE Manigua Albert Perelló ha lliurat una placa de record al conjunt perico, al seu capità Albert Alavedra.  L’equip perico no ha pogut comptar amb els seus dos jugadors internacionals, el meta Adrián i el migcampista Pol Lozano amb la selecció espanyola, i han jugat amb l’equip diversos jugadors que formaran part d’ell la propera temporada.   S’ha avançat en el primer temps el conjunt manigüer, en una primera mitja hora bastant igualada. En el tram final del primer període l’Espanyol ha igualat el partit a manca de vuit minuts pel descans mitjançant Guillem Anglada. Només tres minuts després el quadre espanyolista capgiraria el marcador establint Iván Ariel el que seria resultat definitiu del primer temps.

En el segon temps els espanyolistes encarrilarien el partit amb un tercer gol, però els juvenils de la Manigua no es rendirien i tornarien a reduir les diferències en el marcador a la mínima expressió en batre al porter Lluis Andreu. Finalment Fode, sentenciaria el partit amb un quart gol que donaria el triomf final als de David Fernández. El propi Fode, com a capità de l’equip espanyolista en aquest segon període,  seria l’encarregat de recollir el trofeu a mans del President de la GPE Manigua, Daniel Bosch.

Ha visitat el Mpal. del Vall d’Hebron, la Vicepresidenta segona de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Araceli Pérez, fent costat un cop més a la Manigua, en aquest seixantè aniversari.  Després del lliurament de recordatoris per tots els jugadors manigüers en aquesta diada de final de temporada, s’ha lliurat una placa a Albert Perelló Campañá per la seva fidelitat a la penya en cloure la seva trajectòria com a jugador juvenil.