dimarts, 23 de juny del 2015

TRIPLET DEL FUTBOL BASE ESPANYOLISTA
A LA "GAVÀ CUP 2015" A CAN TORELLÓ

El dissabte passat tingué lloc la disputa de la Gava Cup 2015 en categories juvenil, Cadet i Infantil, amb la presència del RCD Espanyol com a club convidat a aquest torneig.

El Juvenil B disputà  el seu encontre per la tarda, a les 17:30h. al Mpal. Can Torelló i guanyà per 1-3 a l’Escola de Futbol Gavà amb arbitratge d’Ismael Bouhayat Hanon i amb gols aconseguits per Pedrosa en dues ocasions i Jaume.

Mentre, l’equip Cadet “A” s’enfrontà dissabte a les 12:00 al conjunt gavanenc amb arbitratge de Fahd Issaoui, remuntant en el segon temps el gol local gràcies als gols de Retu i Izan.   

El conjunt Infantil “A” va ser qui l’equip espanyolista que dels tres que van participar va obtenir un triomf força més contundent i ampli, guanyant a l’Escola de Futbol Gavà per 0-11 amb gols de Nico, Reda, Nico, Sergi Benítez, Reda, Maxím, Aitor, Aitor, Maxím, Nico i Maxím.  El partit es jugà dissabte a les 10:00 h. al Mpal. Can Torelló de Gavà i fou arbitrat pel col·legiat Alex Patino Pallarés.

L’Escola de Futbol Gavà aprofità la disputa d’aquesta Gava Cup 2015 per presentar les noves indumentàries per la propera temporada, en un acte en el que sortiren tots els jugadors del futbol base d’aquesta entitat com a cloenda de la temporada.  Aquest era la segona jornada en la que es disputava la Gavà Cup 2015 doncs l’anterior cap de setmana es disputà també  en categoria Benjamí, i Prebejamí. Precisament en categoria de benjamins en la que també hi havia pres part el club espanyolista, el Benjamí B perico va perdre la final davant el FC Barcelona per 2-0. En prebenjamins el guanyador fou la Damm que s’imposà al Sant Cugat Esport.        





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M