diumenge, 7 de gener del 2007

ESPANYOL B 2 CD ALCOYANO 0

Pas endavant del filial perico.

El conjunt que entrena Joan Francesc “Rubi” ha sumat els tres punts davant un conservador Alcoyano, equip amb molt ofici, però que no ha demostrat rés ofensivament.

Amb les nombroses baixes que tenia el conjunt perico (Yagüe, Serran, Julián...) Rubi ha alineat de sortida a Didac en comptes de Fran Erencia al eix de la defensa, i cal destacar la tornada de Mikel Martins al mig del camp. Bussi ha estat el substitut de Yagüe com home més ofensiu.

El partit ha començat amb un major domini espanyolista, fruït del qual ha gaudit de les millors ocasions de perill. Ja als primers minuts, Pedraza ha disposat d’una immillorable ocasió per marcar, però el seu remat a boca de gol, ha estat rebutjat per Fernando Maestro i Ángel ha desaprofitat la posterior rematada, sortint el seu tret fora. Per la seva banda, fins passats els deu primers minuts el conjunt visitant no ha donat la primera sensació de perill, malgrat que tant Biel com la defensa perica en tot el partit s’han mostrat molt segurs.

Passat el primer quart, una centrada molt perillosa de Toni Lao per banda dreta es passeja per davant de la porteria sense que ni Pedraza ni Bussi, hagin pogut tocar l’esfèrica. Maestro s’ha mostrat molt segur, desbaratant amb els punys una perillosa centrada de Fede per l’esquerra. Al 39, la primera jugada conflictiva, ja que Bussi es obstaculitzat al saltar dins l’àrea. L’àrbitre no ha assenyalat rés en aquesta ocasió molt poc punible.

Quan semblava ja que marxarien al vestidors, amb l’empat inicial, al minut 42, una jugada en que l'esfèrica arriba a Bussi, que deixa morta la pilota per que Didac de cap pentini, i De Pablos en difícil posició tregui un gran remat, que fa impossible l’estirada de Maestro, fent pujar el primer gol al marcador.












La segona part, molt més ensopida, s’ha anat desenvolupant sota el guió d’un Espanyol més conservador, i un Alcoyano que mica a mica, ha tingut que obrir línies.
L’Espanyol ja no ha tingut tantes ocasions, i aquestes s’han limitat a un centre de Bussi molt perillós que no ha trobat rematador, una jugada esplèndida d’Àngel un pel massa individualista que no ha pogut superar a Maestro, al avançar-se massa la pilota en el darrer regat i poca cosa més.

L’Alcoyano, conscient que se li escapaven els punts ha obert línies ja en el tram final més descaradament, el que ha provocat els contraatacs més perillosos del filial blanc i blau. Ja en les acaballes del partit, una jugada en que Palanca que havia sortir per Bussi, se’n va del seu marcador i quan es disposa a batre al porter visitant es travat clarament i el col•legiat canari Pérez Riverol en comptes d’assenyalar el màxim càstig, mostra targeta groga per simular penal al propi Palanca.

Però en el temps d’afegit ja pràcticament exhaurit el mateix protagonista, Palanca, afusella a Maestro després d’una gran jugada per banda esquerra de Juanma que aconsegueix profunditzar, retallar dues vegades al defensa, i donar l’assistència precisa al davanter perico.

Triomf merescut en un fluix partit en quan a joc, però que situa al conjunt perico en la zona noble de la classificació a tres punts de les posicions de les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió A.


RCD Espanyol: Biel Ribas, Toni Lao, Brian, Didac, Fede, Mikel, De Pablos, (Zamora 82’), Ángel, Bussy (Palanca 79’), Pedraza (Javi Marquez, 69), Juanma.

CD Alcoyano; Maestro, Carrion, Garrido, Iturralde, Raul Casany (Morillo 58’), Marcos Estuny, Félix Prieto, Riaño, Diego Jiménez, Recio (Fran Machado 83’), Borselleta (Isatlovic, 58’)

Gols: 1-0 De Pablos m.42’. 2-0 Palanca (+90)
Àrbitre: Pérez Riverol, del col•legi canari. Ha deixat sense sancionar un clar penal comès sobre Palanca en els darrers minuts del matx quan el resultat encara reflectia la mínima victòria del filial perico. Ha mostrat un munt de targetes grogues. De Pablos, Bussi, Palanca, Raul Casany, Felix Prieto, Isatlovic, Morillo.

Camp 1er de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

FOTOS: josep maria.

L'Espanyol B, ha guanyat 2-0 a Sadrià a l'Alcoià, conjunt en el que milita l'ex del futbol base i d'altres equips catalans Fernando Maestro, com a porter.



CLASSIFICACIÓ 2ona. B.PJ PTS PG PE PPGF GC
1 TERRASSA18 40 124 2279
2 ALICANTE1832102 6 2818
3 HUESCA18 319453119
4 BENIDORM18 298552122
5 UE LLEIDA18 287742315
6 RCD ESPANYOL B18 267562520
7 SANT ANDREU18 267561717
8 ALCOYANO18257472218
9 L'HOSPITALET18 2551031714
10 VALENCIA MESTALLA18 256751413
11 VILLAJOYOSA18 257471621
12 LEVANTE B18 246661316
13 BADALONA18 235851613
14 ORIHUELA 18 215 67 16 19
15 ELDENSE 18 194771319
16 UDA GRAMANET18 195491726
17 BARBASTRO18 173871222
18 FIGUERES18 174591223
19 AT.OSASUNA B18 1644101524
20 FC BARCELONA B18 152 9712 19












dissabte, 6 de gener del 2007

ESPANYOL-RECREATIVO: MONTJUÏC 17.00 HORES.

L’Espanyol al llarg de la història a la màxima categoria del futbol espanyol sols s’ha enfrontat en dues ocasions com a local al Recreativo de Huelva, les úniques dues temporades que el conjunt andalús ha militat a primera divisió.

La primera ocasió va ser la temporada 1978-79, un 21 de Gener de 1979, amb José Antonio Irulegui a la banqueta de Sarrià, i Eusebio Rios a la del Recre. Fernández Amado, el mig gallec va ser l’autor de l’únic gol de l’encontre.

Les alineacions van ser les següents, (per els nostàlgics i amants de la història i estadístiques):
RCD Espanyol: Urruti; Lánchas, Verdugo, Canito, Huertas, Padilla, Fdez. Amado, Ozorio, Díez, Flores i Marañón. Van sortir: Arabí per Ozorio, i Molinos per Amado.
Recreativo de Huelva: Romero, Sivianes, Navarro, Isabelo, Esparza, Villa Sanz, Alcorta II, Benito B., J Valdés, Eulate, Machete, i a la segona part, Zambrano i Esparrago.

La segona ocasió va ser el dia 20 d’Octubre de 2002, a la jornada sisena, amb Ramón Moya d’entrenador un cop es havia acomiadat a Juande Ramos. L’equip que semblava reaccionar després de la gran remuntada a Málaga, (de un 3-1 es va acabar guanyant 3-4), guanyava al Recre, amb dos gols de Roger. Segur que recordeu molt bé, aquell gol tan famós...
Les alineacions van ser;
RCD Espanyol: Argensó, Navas, Soldevilla, Domoraud (Jarque 82’), David García, Morales (Fredson 71’), Roger, Toni Velamazán, Luque, Maxi (Iván de la Peña 71’), Milosevic.
Recrativo de Huelva; Cesar Quesada, Galán, Loren, Alex, Espínola, Iker Begoña, José María, Javi García, Ignacio Benitez, Bermejo, Raul Molina. (Xisco, Gallego, Cubillo) Entrenador: Alcaraz. Col·legiat; Rodríguez Santiado.

Per aquest partit el tècnic basc del RCD Espanyol, Ernesto Valverde, ha convocat els següents home:, Kameni, Gorka Iraizoz, Velasco, Zabaleta, Lacruz, Jarque, Torrejón, Moha, De la Peña, Moisés, Julián, Riera, Rufete, Ito, Coro, Luis García, Pandiani i Tamudo. Son baixa Chica per sanció que va ser expulsat a Getafe, per lesió David García, Costa, a més de Jônatas que s’ha incorporat avui als entrenaments.


Es de suposar que sigui Velasco, qui cobreixi la baixa de Javi Chica al lateral.

divendres, 5 de gener del 2007

PARTITS DE LA MATINAL DEL DIUMENGE A SADRIÀ.

Espanyol B – CD Alcoyano.

Partit aquest diumenge que enfrontarà al conjunt de Joan Francesc “Rubi”, l’Espanyol B, al sisè classificat de la lliga al grup tercer de la Segona Divisió B amb set partits guanyats, quatre d’empatats i sis derrotes, amb un bagatge de 22 gols a favor i 16 en contra, i un total de 25 punts.

El conjunt d’Alcoi, un històric, ( 1929) recordem que va estar quatre temporades a primera divisió (1945-46, 47-48, 48-49, 50-51), ha militat les últimes dècades entre la Segona B, i la Tercera. Aquesta i les tres anteriors ho ha fet a Segona B, després de transitar vuit temporades a Tercera, i abans 14 a Segona B consecutives. Ha estat tres vegades campió de Segona divisió, i ha militat 11 temporades en la divisió de plata del futbol nacional. En total 17 temporades a Segona B, i 30 a Tercera. Cinc cops ha estat campió de Tercera.

Vesteix samarreta blanca amb dues ratlles verticals blaves, pantaló blau, i mitges blanc i blaves. Juga els seus partits al camp del Collao a Alcoi.

Plantilla
José Vicente Segura Requena JOSE
Luis Enrique Ortiz Lecanda LUISEN
Fernando Maestro Olalla MAESTRO

Antonio Aceitón de Haro ACEITÓN
Juan Baixauli Raga BAIXAULI
Manuel Carrión Rodríguez CARRIÓN
Sergio Gámiz Chasco GÁMIZ
Félix Jacinto Prieto Partido FÉLIX PRIETO
Luis Miguel Garrido Santos GARRIDO
Jerónimo Galera Pérez JERO
Jorge Recio Gracia RECIO

José Jordá Ferrándiz BARSELLETA
Carlos Martín Moreno CARLOS MARTÍN
Jorge Corella García CORELLA
Daniel Fernández Navarro DANI
Félix Jacinto Prieto Partido FÉLIX PRIETO
Diego Jiménez Martínez DIEGO JIMÉNEZ
Raúl Iturralde Narvaiz ITURRALDE
Raúl Casañ Martí RAUL CASAÑ
Rafael Riaño Torrecilla RIAÑO
Tasio Abad Llorens TASIO

Juan Alberto Pérez Calbo ALBERTO
Carlos Calvo Sobrado CARLOS CALVO
Francisco Javier Machado Ramos FRAN MACHADO
Dragan Isailovic Lekic ISAILOVIC
Juan Leandro José Pérez LEANDRO
Marcos Estruch Martínez MARCOS
Víctor Javier Morillo MORILLO

Entrenador: JUAN IGNACIO MARTÍNEZ JIMÉNEZ

Aquests dies el conjunt d’Alcoi ha estat concentrat en la localitat d’Oliva per preparar el partit. Avui divendres han partit cap a Alcoi, i dissabte marxaran cap a Barcelona.
L’àrbitre del matx serà el col·legiat de Tenerife, Pérez Riverol.


EL JUVENIL B, DAVANT L’EUROPA JUVENIL A.

Important partit del juvenil B de Joan Salvans, en front el segon classificat a un punt del líder (i amb un partit menys) d’aquest grup setè de la Lliga Nacional Juvenil.

El conjunt escapulat, (27 punts) sols ha perdut dos encontres, (a Terrassa, i Gramenet) hi ha posat la directa per obtenir l’ascens a la Divisió d’Honor. Com a visitant, els seus números son de tres victòries, dues derrotes i un empat. L’últim partit al Nou Serdenya va derrotar al Mercantil per 3 gols a 1. En aquella ocasió va formar amb el següent onze; Gerard, Àlex, Martí, Lombardo, Víctor, Edu, Ignacio (Marc, 74'), Bach, Boris, Cruz (Vico, 84') i Álvaro (Nieves, 62').

L’Espanyol en canvi, s’ha mostrat molt irregular durant tot el campionat, alternant bons partits amb resultats mol desafortunats. Actualment ocupa la cinquena posició amb 24 punts, set partits guanyats, tres empatats i quatre perduts. 33 gols a favor i 24 encaixats.
En la ment dels pericos estarà esborrar el mal record de l’últim encontre disputat a Santa Coloma, davant la Gramanet.


Foto d'arxiu: josep maria. Els jugadors del Juvenil B, abans del partit amistós davant el Riuprimer que va acabar amb una forta golejada, (10-1) malgrat que l'equip de l'Osona milita en la primera catalana.

dijous, 4 de gener del 2007

AGENDA PARTITS. CONVOCATORIES PERICOS A LES SELECCIONS CATALANES

Agenda cap de Setmana.

Partits a Sadrià

Diumenge, 7 de Gener

Juvenil B – CE Europa 10.00 hores
Benjamí B – FP Júpiter 11.00 hores
Espanyol B – CD Alcoyano 12.00 hores

Desplaçaments
UE Sant Andreu – Aleví A 18.00 hores (Narcís Sala)


CONVOCATÒRIES DE JUGADORS ESPANYOLISTES PER ELS DIFERENTS CAMPIONATS ESTATALS DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES.


Avui s’ha iniciat la primera fase del Campionat Cadet de seleccions autonòmiques a Albacete (Ciudad deportiva del Albacete Balompié, per els nois, i Campo José Copete per les noies).

Els representants pericos son: Pere Martínez Sastre, Albert Blázquez Robles, Julián Serrano Talavan, Enrique Amador Oliva, Álvaro Vázquez Garcia. Álvaro i Juli amb dos gols han col·laborat amb el triomf 4-1 davant Cantabria, aquest matí.

En la categoria femenina, les seleccionades son: Rocio Serrano Manday, Kenti Robles Salas, Marta Corredera Rueda. Els partits seran els 4,5, 7. Catalunya s’enfrontarà davant Cantabria, i Navarra en nois, i el tercer partit depenent de la classificació i Madrid,(que ha guanyat 2-0 a Catalunya aquest matí), Balears i a Canarias en noies.

RESULTATS DEFINITIUS.
mas.Catalunya 4 Cantabria 1/Navarra 0 Catalunya1/
fem.Madrid 2 Catalunya 0/Catalunya 3-Balears1/Canarias 0 Catalunya 4
Campionats d’Espanya femenins de Seleccions Autonòmiques Sub-25 i Sub-18.

Dir també que entre els dies 12-14 de Gener (motiu per el que no hi ha competició a la Superlliga femenina fins 21-1-2007), es celebrarà a Sant Joan Despí, la primera fase del Campionat Estatal de Seleccions femenines autonòmiques, Sub-25 i Sub-18.

Per part del RCD Espanyol han estat convocades: Cristina Prieto, Miriam Diéguez, Natalia Arroyo, Marta Cubí, Adriana Martín i Sara Serna.

Un cop més sorprèn la gran quantitat de jugadores convocades per part del FC Barcelona, ( no hi tinc rés a dir, el Sr. Gimeno sabrà la quota de blaugranisme que li deuen imposar des de les altes esferes... es veu que la gran campanya que han fet tot l’any, els títols conquerits, deu ser un gran aval...., en canvi el nostre Espanyol, sis i van servits)
Per part blaugrana han estat convocades: Marina Marimon Robert, Alba Vilas Baiges, Esther Romero Ruiz, Berta Carles Ruiz, Cristina Molina Duran, Mireia Chico Gonzalez, Sarai Lucha Hurtado, Sheila Sanchon Huerta. L’Estartit amb Noelia Carrillo i Gemma Quer, mentre que per part del Sant Gabriel han estat convocades Montserrat Múñoz, i Anna Cayuela .

En categoria femenina Sub-18 per part espanyolista han estat convocades: Marta Torrejón, María Reche, Rocío Serrano, Kenti Robles.
Per part blaugrana Laura Rafols Parellada, Melani Serrano Perez, Cristina Vega Bobo, Mª Victoria Losada Gomez i Andrea Carrillo Gris per part de l’Escola F. UD Cerdanyola, i Laura Bonaventura Brugues, Tania Martinez Romero per part del Girona. Georgina Carreras Caner, Anna Servia Sicars (L’Estartit), Mª Pilar Porta Arrabalin, Andrea Porta Arrabalin, Anna Pallares Pascual, Meritxell Vazquez Castano (Lleida), Marta Liria Lopez (Tortosa-Ebre)

Els partits del triangular es disputaran al Camp del Llevant Les Planes, els dies 12,13 i 14 de Gener, a les 10.00 la selecció Sub-18 i a les dotze la Sub-25. Els rivals seran València (12-1) i Galicia (14-1).

dimecres, 3 de gener del 2007

L'ENCÍS DE SADRIÀ.


L'ALEVÍ DE PREFERENT

A aquesta secció parlaré de tant en tant d’un dels equips que conformen el futbol base espanyolista, fent un resum de la trajectòria, plantilla, golejadors, etc.

Avui, parlarem del equip entrenat per Jacint Magrinyà. L’aleví B, del grup segon de de la Preferent Aleví.

A falta de disputar-se el Rubi – Granollers B, sempre que no guanyi a domicili per diferència de quatre gols l’equip de la capital del Vallès Oriental, els alevins de primer any del RCD Espanyol acabaran com a líders d’aquesta jornada tretze, que es disputa abans i després de les festes nadalenques.

La trajectòria fins ara, desprès d’un començament dolent en els desplaçaments, (van visitar els dos rivals més forts, Girona amb derrota 3-1, i Manresa 4-1) a les jornades 1a. i 3a., ha estat de una franca recuperació, assimilació al futbol onze, i llevat un empat a la jornada nou a Sadrià davant el Terrassa a un gols, tot la resta han estat victòries. S’ha de fer esment per a tots els que no esteu molt al corrent del futbol base, que el aleví B perico juga els seus partits davant rivals que son un any més grans, menys en alguns casos com FP Sánchez Llibre (victòria 1-5), San Gabriel (victòria 0-5), que son també alevins B.

L’enfrontament al Camp del Carrer Girona, davant el Granollers B, (13-1) serà una bona prova de foc, per poder calibrar les reals aspiracions de l’equip. De moment la seva trajectòria ha sorprès, (a mi també), i per això dono constància en aquest article de la campanya d’aquest equip.

La plantilla és formada per els següents jugadors.

David Pedro Oliveros (Porter)
Joaquín López Muchos (Porter)
Marc García Tey
Genís Montolio Lafuente
Ivan Rodríguez Sánchez
Roger Gorrea Hernández
Lluís López Mármol
Pablo Mitjans Martínez
Arnau Alonso Gelabert

David Villanueva
Albert Torres Crespo
Patrick Chico Marina
Miquel Poveda Pladevall
Carlos Molero López
Alejandro Navarrete Ruíz
Alejandro Miguel Mula Sánchez
Aitor Cantalapiedra Fernández
Gabriel Salazar Rojo


El cos tècnic és format per
Jacint Magriñà Clemente: Entrenador
Alex Milán Montplet: 2on. Entrenador
Didac Magriña Clemente. Delegat
Jordi Aragón Valls. ATS


Els nous son: Ivan Rodriguez, Carlos Molero (Cerdanyola)
Pablo Mitjans (Gimnàstic Manresa), Arnau Alonso (Granollers), Patrick Chico (FP Jupiter)i David Villanueva. Lluís Mármol ha començat amb el Benjamí. Alex Navarrete va pujar del Benjamí B.

Els golejadors a dia d’avui son els següents:

Alex Mula: 11
Aitor Cantalapiedra: 6
Albert Torres : 6
Pablo Mitjans:4
Gabriel Zalazar: 4
Marc García: 3
Carlos Molero: 3
Miquel Poveda: 3
Roger Gorrea: 2
Alex Navarrete; 2

foto: josep maria. L'Encís de Sadrià.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL B133110124416
2 GIRONA13309313312
3 MANRESA 1329922358
4 GRANOLLERS B1228912349
5 MERCANTIL13268233814
6 TERRASSA 13236522511
7 MATARÓ13237242922
8 FE FIGUERES13206252621
9 FP SÁNCHEZ LLIBRE13185352021
10 EF GIRONÉS13154362429
11 EF SANT FELIU GUIXOLS13134181761
12 RUBÍ12113271132
13 ESCOLA PIA OLOT13103191832
14 FARNERS13721101136
15 SANT GABRIEL B13620111636
16 PB COLLBLANC SANTS 1330310324

dimarts, 2 de gener del 2007

ALBERT YAGÜE CEDIT AL LORCA.


Si Jonathan va acceptar anar cedit a un equip de segona, concretament el Poli Ejido, avui s’ha confirmat la cessió d'Albert Yagüe, golejador del Espanyol B amb 8 gols, al conjunt del Lorca.

Els dos jugadors formaven part d’aquella davantera del Cadet que va estar a punt de ser campió d’Espanya, i per la maleïda tanda de penals no ho van assolir. Els dos van meravellar en el juvenil, malgrat els seus diferents estils de joc. Albert Yagüe sempre ha estat un jugador més de lluita en l’atac, de barallar-se amb les defenses, de no arrugar-se mai davant el rival... recordar el seus moments de glòria, quan va contribuir decisivament a Baza, a conquerir aquella Copa del Rei de Juvenils que s’havia posat coll amunt davant Osasuna, el seu vist i no vist debut a primera, uns minuts davant el Madrid, amb victòria perica per 1-0.

El darrer any va ser molt dur per un Yagüe, que com molts dels seus companys van tenir que purgar el descens del filial, el que ells mateixos havien sigut responsables en certa mida del mateix, fins arribar a tornar a l’equip a la categoria de bronze del futbol nacional, amb aquella eliminatòria davant el Villarreal.

Tot i que no va començar bé la temporada, ni tan sols de titular en molts partits, ha acabat com a golejador destacat i molt per sobre dels seus companys. El filial perico pot notar la seva absència... Esperem que tant Bussy, com un desconegut Pedraza fins el moment, sàpiguen agafar el relleu del davanter d’Argentona.


Molta sort Albert, i a marcar els gols a segona, que a primera no has pogut, no has tingut ni tan sols la oportunitat de intentar-ho.

Foto: as.com

El futbol base, de dol.

Ha mort el Director de la Residència del RCD Espanyol, Manel Fuster Bassas, de 72 anys d’edat. Després d’una tasca de quinze anys en els que la Residència perica ha arribat a tenir una mitjana entre trenta i quaranta nois, ens ha deixat una de les persones que tot i no ser públicament conegut entre la massa social del nostre club, la seva feina era de vital importància, dins del futbol base.

Descansi en pau, i des de Sentiment Perico com a fidel al futbol base, només agrair la seva tasca, i acompanyar en el sentiment als seus familiars i gent del futbol base.

dilluns, 1 de gener del 2007

ATLETISME















Primer de tot, desitjar-vos un bon any 2007.

Ahir es va celebrar a Barcelona, la prova d’atletisme de la San Silvestre de 10 km., per els carrers barcelonins, amb més de 6.000 participants.
La sortida va tenir lloc a les 17.30 al passeig Garcia i Faria.

Recorregut: passeig Calvell - carrer Salvador Espriu - carrer Dr. Aiguader - plaça Pau Vila- Pla de Palau – avinguda Marquès de l'Argentera - passeig Circumval·lació - carrer Marina -avinguda Meridiana - carrer Bolívia - carrer Ciutat de Granada - avinguda Diagonal - carrer Josep Pla - carrer Taulat - carrer Selva de Mar.
Arribada: passeig Garcia i Faria cantonada amb el carrer Josep Ferrater i Mora.

La cursa la va guanyar un keniata, Kiprono Menjo, (29:24), el marroquí Aimad Bouziane va ser segon, i Pol Guillem tercer, mentre que el representant més ben situat de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Driss Lakhuaja, en un final molt ajustat i polèmic ja que en els darrers metres va agafar a Henry Kemboy en la lluita per la quarta plaça, l’atleta perico va trepitjar la línia de meta primer que ell, però el jutge va decidir que el quart havia estat el corredor de Kenia, al ficar el pit primer. Total, que per una vegada que veig una cursa en directe, tinc que presenciar una suposada injustícia d’aquelles que en el mon del futbol tan sovint ens tenen acostumats.

Víctor Gonzalo va ser quinzè, a un minut i trenta cinc segons del guanyador. Josep Maria Roselló, dissetè a dos minuts i set segons del primer classificat.

Els juvenils que veureu a les fotos, Ilias Hayk, (34:35, lloc 96 d’arribada) , va ser quart de la seva categoria. Roger González (147) setè juvenil en arribar a la meta, i Josep Diaz , (195) onzè juvenil, al que com a gran perico i membre de la “Corva Jove ” felicito en particular i a la resta en general per l’esforç fet.

No hi havia presència femenina blanc i blava per diversos motius. Sols, dir que la guanyadora, Tiki Gelona d’Etiopia, va creuar la meta com una fletxa i amb molta superioritat va entrar amb una diferència de quaranta sis segons sobre la italiana Gloria Marconi.


FOTOS: josep maria.
1a. Abans de començar la cursa, els juvenils Josep Díaz, i Ilias Hayk, posen per a la càmera de Sentiment Perico.
2ona. i 3a. Moments previs a la sortida de la cursa.
4a. Un cop acabada la cursa, els tres juvenils participants, els dos esmentats més Roger González, es fotografien per a Sentiment Perico, donant testimoni a tota l'afecció blanc i blava dels colors i escut de les seves samarretes.
5ena. Driss Lakhuaja, cinquè segons el jutge.
6ena. El mateix atleta amb el President de l'Associació d'Esports Blanc i Blau, el senyor Joan Calero.
Sentiment Perico desitja un feliç i carregat d'èxits
2007



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M