dijous, 5 d’abril del 2007

FENT HISTÒRIA

foto d'arxiu; josep maria.

¡ Farem història !

El RCD Espanyol disputarà avui a les 20:45 el primer matx dels quarts de final de la Copa de la UEFA, amb la il·lusió posada en assolir un lloc en les semifinals de la segona competició continental a nivell futbolístic.

Las tasca no serà gens fàcil, però en l’ànim de tots ha d’estar l’auto exigència i la conscienciació que aquesta és una oportunitat que se’ns presenta dinou anys després de la malaurada final de Leverkusen, i cal aprofitar-la.

Suposo que els “objectors d’assistència” ja hauran ideat un munt d’excuses per afegir a la llarga llista (unes amb més raó i altres per sortir del pas) i evitar tenir que anar a un compromís que moralment es irrenunciable tenint en compte el rival, la hora (ja no son les 21.30), l’absència de TV en obert, esperem que el temps acompanyi (es clar que per això una vegada es va dissenyar un artefacte que li van posar el nom de paraigües)...
Però tranquils, ja en sortiran d’excuses. I llavors tindrem que dir, que tenim el que ens mereixem...

Anant al partit, dir que Ernesto Valverde ha convocat per l’encontre a divuit homes:
Gorka, Kameni, Torrejón, Lacruz, Jarque, Zabaleta, Chica, Rufete, De la Peña, Moisés, E.Costa, Coro, Ito, Riera, Moha, Luis García, Velasco, Pandiani i Tamudo.


Per part del conjunt portuguès, el seu tècnic Fernando Santos ha convocat a dinou homes que son els següents: Quim i Moretto, com a porters, Nélson, David Luiz, Anderson, Léo e Miguelito, com a defenses, Petit, João Coimbra, Karagounis, Rui Costa, Simão, Marco Ferreira, Beto e Manú com a mitjos i Nuno Gomes, Miccoli, Derlei i Mantorras com a davanters.

El Benfica en el seu darrer encontre no va passar de l’empat davant el líder Oporto, i continua estan a un punt del líder.
El conjunt de Lisboa és el més guardonat del país veí.


http://sentimentperico.blogspot.com/2007/03/benfica-el-rival-de-lespanyol.html


Dir com a anècdota que el tècnic portuguès ja va derrotar a l’Espanyol en UEFA, entrenant aquella ocasió al Porto, malgrat que el Benfica no ha guanyat en cap dels darrers vuit enfrontaments amb equips espanyols, sent digne de menció el 7-0 que li va infringir en 1999 el Celta de Vigo, i de les set vegades que ha jugat en territori espanyol sols n’ha guanyat una.

El Benfica per aquest encontre no podrà disposar del grec Konstantinos Katsouranis que complirà un partit de sanció, mentre que Petit i Leo es troben a una cartolina de la suspensió, i per part perica, Chica, Luis, Moisés , Rufete i Pandiani tindran que anar en compta si no volen perdre’s el partit de tornada al Estadio da Luz.

El col·legiat del matx serà l’holandès Eric Braamhaar i els assistents Adriaan Inia I Arie Brink també de la mateixa nacionalitat . El quart àrbitre serà Kevin (Bernie Raymond) Blom.

Al descans es farà un merescut homenatge a Gemma Mengual, com a periquita que és, per les sis medalles guanyades al Mundial de Natació de Melbourne,.

El partit serà considerat a nivell de seguretat idèntic als de Champions League, al ser ja eliminatòria de quarts de final.



Gemma Mengual, la sireneta blanc i blava. Foto Penya BIB Vila de Gràcia i Guinardó



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M