dilluns, 2 d’abril del 2007

EL CSDD DONA ELS TRES PUNTS AL PUEBLA FEMENÍ

El Comité Superior de Disciplina Esportiva ha decidit donar els tres punts al PUEBLA i revocar per tant la decisió pressa en el seu moment per el comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol.

Llavors es va decidir treure-hi els tres punts al conjunt extremeny que havia guanyat 2-1 al Atlhetic Club Bilboko i donar resultat de 0-3 favorable a les bilbaïnes.


Per tant nou líder de la Superlliga el RCD Espanyol. El conjunt basc té 30 dies per presentar recurs a aquesta decisió. El CSDD és el màxim òrgan jurisdicional esportiu a Espanya. Per tant seria una incongruència que modifiquessin la decisió pressa, malgrat que en el futbol espanyol es pot esperar qualsevol cosa.

L'encontre es va disputar a la jornada tercera, el dia 8 d'Octubre de 2006, al camp municipal de Puebla de la Calzada entre el conjunt local i l'Athletic Club Bilboko, que portava un partit empatat i altre guanyat (al Sporting 1-1, i al'Espanyol 4-1) i aquella derrota segur hagués afectat moralment al conjunt de Juaristi, mentre que l'adjudicació dels tres punts als despatxos va venir en el millor moment de forma de les bilbaïnes.

EL PARTIT DE LES POLÈMIQUES:

Puebla: Meli, María Ángeles (Cecilia), Sonia, Conchi, Tamara, Alba (Sole), Bea Aza (Ana Belén), Marta, Mari José, Priscila i Vanessa.

Athletic: Ainhoa, Vanessa, Marta Moreno, Itziar, Gurutze (Irune Murua), Tzibi, Amaia Olabarrieta, Eli Ibarra, Zuriñe, Erika Vázquez i Eva Ferreira.


GOLS: 0-1. M. 28. Erika Vázquez; 1-1. M. 40. Conchi; 2-1. M. 41. Mari José.


Àrbitre: Olivera Vázquez. Amonestá a la jugadora local María Ángeles.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como es debido, prima el resultado. Ahora a mantener la ventaja. Saludos Josep, desde el Rinconcito Perico.

Josep Maria ha dit...

Saludos con todo mi Sentiment Perico, al Rinconcito Perico y a todos los enamorados del futbol femenino a pesar que parece que sigue interesando bien poco en amplias capas de nuestra masa social, a tenor del poco interés que ha despertado la noticia cuando en Tiempo de Espanyol la ha dado Javier de Haro, entre la mayoría de oyentes. En fín... tampoco podemos esperar mucho más si para un partido de UEFA no somos más de 14.000...
Bueno dejemos lo negativo y quedémonos con lo bueno.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M