divendres, 6 d’abril del 2007

UD. At. GRAMENET: 0 - RCD ESPANYOL B :1

Biel Ribas i Marcos a l'escalfament previ a l'encontre.
El conjunt de "Rubi",en el moment de sortir al terreny de joc.
Toni Lao pressionant la sortida de la pilota controlada per el rival.
Falta favorable a l'Espanyol b.
L'encontre s'ha solucionat a pilota parada, però no en un servei de falta si no de còrner.
Moment en que els jugadors marxen amb l'objectiu complert. La quarta posició és més a prop.
Foto de pericos que han estat avui al camp de la Grama. Aquests a Sadrià no hi fallen mai...i aquest matí també han deixat
constància de la seva presència.
















Imatge curiosa;
les comparances son odioses. Malgrat la diferència de mitjans, BTV (sempre molt més imparcial), seguint els equips de Barcelona.


(Santa Coloma de Gramenet. Can Peixauet: Josep Maria.)

Partit molt pràctic el que el filial perico ha realitzat en la matinal d’avui en el Municipal de Santa Coloma, i que gràcies a un gol de Mikel, s’ha emportat tres valuosos punts que el permeten acostar-se i molt a les places que donen dret a disputar les eliminatòries d’ascens a Segona A.

El filial perico tenia baixes en el centre del camp molt importants, com son Julián, i Ángel. Joan Francesc “Rubi” ha decidit alinear a Zamora en lloc de De Pablos que ha sortit en el segon temps, mentre que Bussy i Palanca eren els homes més avançats.

Molt de respecte entre ambdós conjunts, en un partit de molt migcampisme en el primer temps, conscients que qui marqués primer tenia molts números d’endur-se l’encontre.

Les primeres aproximacions tan de la Grama com de l’Espanyol B, han estat trets desviats sense perill. Cristóbal llença un lliure directe que atura Biel Ribes sense més complicacions. Javi Márquez ho intenta però se’n va desviat. La lluita era al mig del camp on l’Espanyol ha sabut mantenir el tipus i deixar passar els minuts ben cobertes les esquenes i aprofitar una de les ocasions que tindria.

Serràn s’anticipa a Leo dins l’àrea en una jugada molt perillosa del conjunt local. S’ha de dir que la parella de centrals perica ha fet un molt bon partit. Al minut 23, la millor jugada fins les hores del conjunt espanyolista ha estat protagonitzada per Bussy que ha penetrat per l’esquerra, ha arribat a línia de fons centrant però a Zamora li ha agafat d’esquenes la passada i al no pogué donar-se mitja volta a cedit enrera a Palanca que ha xutat però un defensa ha impedit que el remat que portava molt de perill arribés a l’objectiu. El servei de cantonada s’ha llençat per Juanma i a punt ha estat d’ aconseguir un gol olímpic ja que l’esfèrica ha colpejat al travesser de la porteria defensada per Barragán.

Però un minut després la Grama ha tingut la millor ocasió. Gorka Pintado retalla al seu marcador, i encarant a Biel, li creua en excés la pilota per la seva dreta que es marxa fora. De nou Gorka Pintado, el davanter més perillós colomenc, ha tornat a posar en dificultats a la sòlida defensa blanc i blava però aquest cop el seu xut molt més centrat, li ha mancat força i ha permès que Biel Ribas aturés sense problemes.

Javi Màrquez llença una falta que surt fregant el pal dret de la porteria local. La Gramenet en aquests darrers minuts intensifica molt més el seu domini, i fruït del mateix ha gaudit de dues oportunitats; un remat molt desafortunat dins l’àrea que no ha creat problemen per a Biel, i un remat de Cabarcos al llançament de falta de Cristóbal.

El resultat era just; cap dels dos equips havia fet gaires mèrits per endur-se l’encontre amb claredat fins llavors. A la segona part, Zamora ha tingut una bona ocasió al profunditzar i entrar dins l’àrea enganxat a la línia de fons, però el temps que s’ha pres per pensar on passaria la pilota ha estat decisiu per la defensa local per rebutjar el perill.

Biel Ribas molt segur durant tot l’encontre ha rebutjat un perillós llançament. De Pablos que ha sortit poc després, ha tingut una gran ocasió al col·locar un xut que Barragán amb la punta dels dits, a tocat i la pilota ha colpejat de nou al travesser.
I al minut 67, còrner a favor del conjunt visitant. Jugada d’estratègia de Juanma que treu en curt per que Palanca, pengi suaument i Mikel dins l’àrea petita i de cap marqui l’únic gol de l’encontre.
A partir d’aquest moment el partit s’ha obert més.


La grama ha tingut obligatòriament que obrir línies en busca de l’empat, l’Espanyol B s’ha defensat amb molt ordre i ha intentat, sense èxit, matar l’encontre en alguna de les contres que ha disposat.
Fede ha protagonitzat una gran jugada amb auto passada, i quan se n’ha anat del primer contrari, ha retallat al segon, però la seva centrada no ha trobat rematador, ja que tan sols hi havia un perico en l’àrea.

Al 76, Juanma ha pogut sentenciar marxant-se sol en un contracop, després de rebre i arrancar en posició correcta, però s’ha entretingut massa i ha donat temps a que el defensor local li cobrís l’angle i al volgué retallar i driblar ha donat temps a tota la cobertura a que recuperés la posició.

Els minuts finals la Grama s’ha llençat per l’empat, i el local Igotz ha tingut la gran ocasió al rematar acrobàticament i acabar l’esfèrica al travesser de la porteria de Biel. Una passada molt apurada de Toni Lao a Biel que aquest ha tingut que emprar-se a fons, i un remat de Leo que ha aturat Biel, han estat els darrers intents del Gramenet per empatar un encontre que se li ha posat coll amunt amb el gol de Mikel i que ha estat una diferència insalvable.


Fitxa Tècnica:
UD AT. Gramenet: Barragan, Pardo, Moyano(Jorge, m. 46), Leo, Igotz , Tito, Mechi, Simón, Gorka Pintado, Cabarcos, Cristobal. (Guembe, m. 76)

RCD Espanyol B: Biel Ribas, Toni Lao, Fede, Serrán, Didac, Mikel, Zamora (De Pablos 63’), Javi Márquez, Palanca (Pedraza 68’), Juanma, Bussi (Guitart 79’).

Àrbitre; García Castillo del col·legi de Tenerife. Bon arbitratge, amb autoritat. Targes grogues a Moyano (9’) i Cristóbal (22’) per part local, i a Fede (29’) i Javi Márquez (59’) per part perica.

Gol: 0-1 Mikel m. 67

Incidències; Camp Municipal de Can Peixauet. Sta. Coloma de Gramenet. Presència de seguidors espanyolistes.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M