dissabte, 7 d’abril del 2007

TORNEIGS FUTBOL BASE; MIC

TORNEIG
"MEDITERRANEAN INTERNATIONAL FOOTBALL "

El juvenil d’Oscar Perarnau s’ha classificat per la gran final de demà, en derrotar al Boca Juniors, per 2-1.
Només començar l’encontre, els pericos s’han avançat gràcies a un gol de Quique que ha aprofitat una indecisió a l’hora de blocar l’esfèrica del porter argentí; gol que ha estat protestat per el conjunt xeneize, malgrat que no ha existit falta en la jugada.

El primers quinze minuts han estat de molt ritme i l’Espanyol ha estat superior. En tot, Rodríguez ha establert al minut onze la igualada en el marcador després de rematar en la línia de gol un centre de Canali, que havia superat a la defensa espanyolista que ha ratllat com sempre a un gran nivell. Un minut després en una doble ocasió, l’Espanyol hagués pogut marcar, però primer el meta argentí i el posterior remat massa creuat ho han impedit.

Quan ja es complia el minut 25 reglamentari que durava cada part, Xavi aprofita una bona jugada de contracop iniciada en la mateixa defensa perica, on el debutant Marc Mas se’n va per l’esquerra, xuta i davant el refús del no molt afortunat porter de Boca, el menut extrem perico fa pujar el que seria el gol definitiu de la victòria.

A la segona part Perarnau ha introduït diversos canvis, i tot i que hi ha hagut jugades dignes de menció el marcador no s’ha mogut.
Boca Juniors ha tingut l’empat en dues ocasions en les acaballes del partit; Primer Matias Saavedra rematant una pilota morta d’un servei de cantonada, que se’n va per sobre fregant el travesser, i al minut 23 quan Ricard salva sota la mateixa línia de gol un remat després d’una sortida molt arriscada de Isaac en la que el seu rebuig ha quedat molt curt.
Molt lamentables es incidents que han tingut lloc després que l’àrbitre xiulés la fi del encontre. Boca Junior no ha sabut perdre, i ha donat una imatge molt dolenta impròpia del que correspon a una de les institucions esportives més importants a nivell mundial.
Triomf just del juvenil perico, en un partit que ha jugat més i millor que el seu rival.

RCD ESPANYOL: Isaac, Ricard, Guille, Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, Albert, Marc Mas, Jesús Berrocal, Quique Lorenzo, Xavi García. Han entrat en el segon temps; Canario, Jesús García.

L’Espanyol jugarà la gran final en front el FC Saturn a Palamós, que s’ha desfet del Barceloneta en semifinals i del Valencia en quarts.

En categoria cadet l'Espanyol jugarà demà també la final, en vèncer al Herefolge en semifinals i desfer-se del Porto a quarts, i del Dinamo de Moscou en vuitens. S'enfrontarà a la selecció de Brasil que ha necessitat els penals per derrotar al Spartak de Moscou.

Les noies també han assolit la gran final del MIC, al derrotar a la UE Lleida per un rotund 7-0.