dimecres, 27 de juny del 2007

COMENCEN ELS TREBALLS A LA CIUTAT ESPORTIVA.

foto cedida per el senyor Josep García Florensa al que agraïm el seu interés en favor del RCD Espanyol.
Comencen els treballs a la Ciutat Esportiva

En el camp de gespa natural com cada any es treballarà per re- sembrar la gespa mentre que els camps de gespa artificial seran els que canviaran notablement el seu aspecte per la propera temporada, ja que s’hi posarà la gespa sintètica de darrera generació.

De moment això encara trigarà uns dies, mentre continuï entrenant l’equip femení cara a la disputa de la final de la Copa de la Reina, que tal com vaig dir ahir al programa “Llobregat en Blanc i Blau” de Sant Joan Despí, i que tindrem ocasió més endavant de parlar-ne per les declaracions del senyor Josep Lluís Perelló en el mateix, el Llevant ha sol·licitat el canvi de data de la final (dissabte tarda, per que el diumenge al matí es dubtosament acceptable per la RFEF ja que els contractes acaben el dia 30 de juny.


1 comentari:

Anònim ha dit...

ESTÀ MOLT BÉ QUE ARREGLIN LA GESPA DE LA C. ESPORTIVA, PERQUÈ ESTAVA EN MOLT MAL ESTAT, SOBRETOT QUAN PLOVIA. TAMBÉ ÉS UNA GRAN OCASIÓ EN FER-LO PER LES VACANCES DE L'ESTIU, PERQUE TOT EL PLANTER LA PROPERA SETMANA JA ESTARÀ DE VACANCES.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M