diumenge, 24 de juny del 2007

VALDO FITXAT PER QUATRE TEMPORADES




El primer fitxatge del RCD Espanyol 2007-08 és ja una realitat; Valmiro López Rocha més conegut com “Valdo”, nascut a Villablino (Lleó) el 23 d’abril de 1981 s’ha convertit en la primera incorporació del RCD Espanyol per la propera temporada. Vindrà a completar la banda dreta on Rufete i Coro han ocupat aquest lloc la temporada que tot just ha acabat.

Valdo amb el filial del R. Madrid a segona divisió b, la temporada 2001-02 va jugar 40 partits i va fer 7 gols. Aquell mateix any va debutar a primera divisió amb el primer equip madridista, el 6 d’octubre de 2001 davant el Athletic Club guanyant per dos a zero el conjunt de Vicente del Bosque al de Juup Heynckes.

En la següent temporada va continuar en el filial blanc i va disputar dinou partits marcant un gol. Al mercat d’hivern, va ser cedit a Osasuna disputant tretze partits i anotant un gol. Des de llavors ha militat en el conjunt navarrès, sent un titular indiscutible sempre que les lesions no s’ho han impedit. Els seus registres han estat molt bons: A la temporada 2003/04 va jugar 35 encontres i va marcar cinc gols. A la 2004-05 va jugar 27 encontres i va marcar 5 gols. La 2005/06 va marcar dos gols en dinou partits. I per últim la darrera temporada ha jugat 26 partits marcant 6 gols.

Tot i l’aparició ahir de remors que podien fer pensar en que el jugador marxaria a terres franceses, (O.Marselle), el Club anunciava ahir la confirmació del fitxatge per quatre temporades. Veurem com queda tot el tema del contracte del darrer any, màxim quan l’Espanyol manté amb el Depor el contenciós que tots sabem per el cas Lopo.

L’Espanyol 2007/08 comença a adquirir forma. El proper podria ser Clemente Rodríguez si acaben d’una vegada fructificant les llargues negociacions amb el club propietari, el Spartak de Moscú.
foto rcd espanyol.com



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M