dimecres, 27 de juny del 2007

PERELLÓ AHIR EN RADIO DESPÍ "LLOBREGAT EN BLANC I BLAU"

Aquesta imatge era de febrer. Si aneu a Cornellà-Prat, veureu la diferència.



JOSEP LLUIS PERELLÓ assegura que tot va segons el previst en el tema de les obres del nou estadi.


Ahir en “Llobregat en Blanc i Blau” en el fenomenal programa dirigit i presentat per Rafa Aragón i en el que cada dimarts a les deu en Radio Despí ens informa, entreté amb la tertúlia i dona una visió espanyolista 100% de la actualitat (ja que entre l’equip habitual hi ha presidents de penyes del RCD Espanyol), va participar-hi via telefònica el conseller i responsable de l’àrea patrimonial del Club, el senyor Josep Lluís Perelló.

Ens va donar una extensa informació de tal com van les obres, i va contestar a tantes preguntes com el temps va permetre, (1 hora en horari estiuenc en comptes de les dues habituals). Lamentablement van quedar algunes preguntes, per fer, però no s’ha acaba el món ahir ni molt menys, i ja hi haurà altre ocasió.


Perelló va dir que a partir del setembre ja es veurà l’esquelet del que serà el futur estadi del RCD Espanyol. De fet (jo hi vaig anar el diumenge) ja es veu com s’està aixecant un edifici (vestidors) en la part més propera a l’Avinguda del Baix Llobregat.


Ens va dir això si, que tot el mes d’Agost treballaran a marxes forçades per recuperar tot el retràs que porta l’obra a conseqüència dels problemes i molts que han existit i que a aquestes alçades ja sabreu.

Problemes que han portat a tenir que fer una gran inversió (tant de temps com de diners) per evitar els problemes amb l’aigua, (col·lector d’aigües), inclòs es van trobar que hi havia un abocador...

Fent-me ressò de persones que al llarg de les darreres setmanes a la Ciutat Esportiva m’han insistit en que traslladés la inquietud per el tema dels transports, vaig fer-li saber al vicepresident perico la situació. (Estic fent un estudi de totes les situacions als diversos extrems i zones de l’àrea metropolitana, sobre els temps i mitjans més propers al nou estadi).

Així com el tema de la prolongació de la línia 1 de metro, o d’un servei de bus des de Cornellà Centre (Renfe, Tranvia, TMB) fins l’estadi, ja que hi ha certa pujada i altres històries per qui ve amb tren de les poblacions veïnes de Barcelona (Vallès, Barcelonès, i Maresme).

Naturalment, això mica a mica s’anirà veient. També Perelló va dir que la primera temporada allà serà dificultosa per els espanyolistes, ja que les obres del centre comercial encara no han començat i per tant porten un decalatge respecte a les del Estadi.

Va tornar (igual que els altres membres del Club) a instar a que tots aquells que vulguin tenir seients assegurats en el nou estadi, es faci soci aquesta temporada. Precisament gràcies als mitjans de comunicació pericos i entre ells Llobregat en Blanc i Blau el primer en plantejar el tema, van insistir que el camp estigués cobert. El conseller del RCD Espanyol va manifestar que la cabuda seria de 40.400 amb la possibilitat d’augmentar-lo fins a dos mil més i que només les cantonades estarien descobertes per temes de ventilació, però que serien unes dos mil localitats.

Es va tractar sobre la no possible curvatura de les grades respecte a les línies, para facilitar la visió del públic a les cantonades (la FIFA obliga una distància mínima), el tema de megafonia, ubicació de les penyes (a pregunta de Xavi Edo), o l'aspiració als 30.000 "famosos" socis a pregunta de Pasqual Olmedo, i el tema del museu del RCD Espanyol a pregunta de Pedro Aragón. Xavi Navarro va preguntar sobre el tema de la futura ubicació de la "Curva Jove", i el tema per el que les televisions sempre mostren el grup que hi ha a l’altre extrem de l’Olímpic, Lluis Rodilla va preguntar sobre els preus dels abonaments, i altres qüestions que millor ho escolteu per vosaltres mateixos tots els que tingueu una estoneta.




Si voleu sentir el programa:

www.radiodespi.com Obrir la finestra de Llobregat en Blanc i Blau, dins la llista de programes que hi ha a la dreta, i quan es obri Windows Media, altaveus, i tancar finestra de Radio Despí, ja que si no sentiríeu la radio Despí en directe, i no el programa d’ahir.


Per cert, dimarts proper no us perdeu l’entrevista amb Antonio Martín. Serà més que interesant.


2 comentaris:

Emilio ha dit...

He estado oyendo el programa en diferido esta mañana y la verdad, me pareció una entrevista, bueno, diría mas bien una conversación con Perelló muy amena y en la que se explicaba todo con claridad.

Es normal lo que dijo que el primer año será aquello un pelín incómodo, pero bueno, supongo que todos los pericos lo aceptaremos de muy buen grado.

Josep Maria ha dit...

Había poco tiempo, y Perelló hizo las respuestas muy largas, al ser telefónicamente no nos vió, como permanentemente estabamos mirando el reloj que hay enfrente en el estudio...
Mejor que el Olímpico, practicamente cualquier cosa. O sea que no hay problema. Lo que pasa es que es ahora cuando hay que incidir en todo para que no nos pase como sucedió con la Ciutat Esportiva, que ya vimos como la dejaron...
Un abrazo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M