dijous, 28 de juny del 2007

ACORD AMB EL SPARTAK CLEMENTE SERÀ JUGADOR DEL RCD ESPANYOL



CLEMENTE RODRÍGUEZ, CEDIT PER UNA TEMPORADA AMB OPCIÓ DE COMPRA.


VIATJA A RECOLZAR EL FEMENÍ DEL RCD ESPANYOL A MADRID

Tots els aficionats que desitgin viatjar a Madrid per recolzar al Femení a la Final de la Copa de la Reina poden fer-ho amb un servei d'autocar que sortirà des de la Ciutat Esportiva a la 1 de la matinada de dissabte i tornarà després del partit. El preu és de 50 euros per persona i els interessats han de reservar la plaça trucant al 93.292.77.00 (avui i demà fins a les 15 hores) i al 93.462.21.98 (tarda fins a les 20 hores). rcd espanyol.com


El partit serà retransmès en directe per Radio Marca (89.1 FM) amb la narració de Pep Sales i Toni Castro i a las 18h, el C-33 ho donarà en diferit amb la narració de Jordi Sunyer i els comentaris de la jugadora Natalia Arroyo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMIC JOSEP MARIA, AL FINAL LA FEDERACIÓ HA DECIDIT QUE ES JUGUI PER MATÍ I NO PER LA TARDA? TU ANIRÀS TAMBÉ EN BUS? LES JUGADORES QUE ANIRAN EN AVIÓ? SAPS QUAN COSTA L'ENTRADA?
MOLTES GRÀCIES

Josep Maria ha dit...

Aniré amb tren, per que tenia que prendre una decisió, i no podia esperar més. El tema del autocar ha sigut d'ahir dijous i ja pensava que no en farien. La entrada, fins ara sempre ha estat gratuïta. Barra tindrien fer cobrar en els camps on la fan jugar, a l'horari tant intempestiu... A més quan no es diu rés es per que de ser de portes obertes.
Vagi bé. Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M