dilluns, 25 de juny del 2007

L'ESCENARI DE LA FINAL:
CAMP GARCÍA DE LA MATA.

El Camp de García de la Mata, escenari que la RFEF ha designat com a seu de la final de la Copa de SM la Reina, a la que han accedit el RCD Espanyol per segon any consecutiu, i el Llevant, (l’actual Rey de Copes en el futbol femení), es troba en el carrer Ramírez de Arellano, Parque San Juan Bautista.

Allà s’estan celebrant-hi el “Mundialito de la Inmigración” i també s’hi disputen finals de torneigs de futbol base de la Comunitat de Madrid.

Es troba junt a la M-30, a prop de la cruïlla entre aquesta via de comunicació important de la capital d’Espanya i la “Avenida Amèrica”. Per anar-hi per metro, l’estació més propera és la de Arturo Soria, línia quatre del metro de Madrid.

Per qui hi vulgui anar amb Renfe, dir que si es baixa a Chanmartin (Tren Estrella), s’haurà d’agafar línia 10 (la del Bernabeu) direcció Alucho i baixar a Plaça Castilla (una parada). Transbordament a línia 9 (direcció Arganda de Rey) i baixar a la sisena parada (Avenida América). Transbordament a línia 4 (direcció Pinar de Chamartín) i baixar a la parada cinquena (Arturo Soria, cruïlla dels carrers Arturo Soria i José Silva). Caminar una estona. També es pot baixar a l'estació de La Paz, (poc es porta amb Arturo Soria)


Per qui vagi en tren ALVIA o ALTARIA (Estació d’Atocha), la comunicació seria agafar línia 1 (direcció Plaça Castilla) i baixar a Plaça Puerta de Sol (Sol), transbordament a línia 2 (direcció Ventas) i baixar a Goya, la cinquena parada. Transbordament línia 4 (direcció Pinar de Chamartín) baixar a Arturo Soria.

Anant en avió, agafar metro en Aeropuerto línia 8 (direcció Mar de Cristal) i baixar en aquesta darrera parada (només dos estacions) i fer transbordament amb línia 4 però en sentit contrari als anteriors exemples. (Direcció Argüelles) i baixar a Arturo Soria.

http://www-1.munimadrid.es/GuiaUrbanav2/default.htm


Si finalment el Club, la Federació de Penyes o qualsevol Penya munta un autocar, ja informarem oportunament de les condicions i horaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, ÉS UNA VERGONYA QUE LA FEDERACIÓ HAGI POSAT LA FINAL A UN CAMP DE REGIONAL.TINDRIAN QUE HAVER POSAT EL CAMP Nº1 DE LA NOSTRA C. ESPORTIVA DE S. ADRIÀ. EL PROBLEMA ÉS QUE EN AQUESTA DATA COMENÇA L'OPERACIÓ SORTIDA DE VACANCES DE JULIOL, LA FEDERACIÓ DE PENYES TINDRIA QUE DECIDIR SI POSA BUS JA O NO. SI NO HI HA BUS, ESPERO ANAR AMB TU I AMB LA NOSTRA PENYA EL LLANTO. SALUTACIONS.

Anònim ha dit...

HOLA BON DIA EN JOSEP MARIA I AMICS, QUÈ SEMBLA EL QUE HA FET EL LLEVANT? HA DEMANAT 1 A L'ESPANYOL I DESPRÉS A LA FEDERACIÓ ESPANYOLA QUE ES CANVII L'HORARI DEL PARTIT, QUE ES JUGUI PER LA TARDA I NO AL MATÍ.EL SEU CLUB ORGANITZARÀ EL BUS PER ANAR A MADRID. EXCM SANCHEZ LLIBRE ORGANITZI TAMBÉ EL BUS VOSTÉ. LES NOSTRES JUGADORES ESTAN MOLT MOTIVADES. ESPEREM GUANYAR A LAS LLEVANTINISTES , QUÈ JA ALS AFFECCIONATS NOMÉS PER DERBI DE COLORS JA ESTEM 100 % MOTIVATS. SALUTACIONS A TOTS ELS PERICOS.VISCA L'ESPANYOL.

Anònim ha dit...

Si, jo ja ho vaig anunciar ahir en Radio Despí, citant fonts valencianas. Veurem que diu de tot això la Federació, i si accedeix o no al canvi d'horari. Tindria que ser a la tarde, per que diumenge ja no pot ser per que es la nova temporada.

Josep Maria.

Anònim ha dit...

FELICITATS PER SORTIR A LA RÀDIO DESPÍ, ESTÀS DEMOSTRANT SER UN GRAN COMUNICADOR.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M