diumenge, 29 de juliol del 2007

ESPANYOL B I EUROPA IGUALEN A UN GOL, EN UN MAL PARTIT.

(Josep maria, Barcelona; Nou Serdenya de Gràcia.)

Empat a un, en un mal partit
Europa i Espanyol B, van signar taules en el primer matx amistós de la pretemporada d’ambdós equips, igualant el conjunt de Gràcia la desavantatge que reflectia el marcador quan Javi López va avançar als pericos.

Primera alineació de “Rubi”
De sortida, Joan Francesc”Rubi”, va alinear a Marcos ja que Isaac va viatjar a la Selecció Espanyola sub 19 a darrera hora, i Kico Casilla el va substituir a la gira anglesa i va disputar el segon temps ahir a Belfast. A la segona part, el meta del juvenil B, Pecharroman va ocupar la porteria espanyolista.

Rubi va alinear una defensa formada per Brachi, el jugador fitxat del Betis B, i Gerard Rovira en absència de Javi Cantero que es qui està cridat a ocupar el lateral esquerrà de l’equip, mentre que en l’eix de la defensa, el eslovè Gregor Balazic juntament amb Guillem Savall. En el mig del camp David Batanero (ex de la Damm) que no va estar molt encertat, amb Tito (fitxatge provinent de la Grama), amb Javi Márquez i Javi López per banda esquerra que va ser un dels més destacats per part del conjunt filial, i a més va fer l’únic gol espanyolista. Miquel Palanca va ser la referència a l’atac perico.

L’Espanyol es va posar per davant
Tot i que la primera oportunitat va ser per el quadre de Gràcia, amb un remat defectuós del davanter escapulat quan es trobava dins l’àrea petita i es va perdre fora, donant un primer ensurt a Marcos, va ser l’Espanyol qui va arribar amb més perillositat, primer amb un llançament de falta de Javi Márquez molt llunyà, que després de rebotar en Coca va acabar impactant la pilota en el travesser de la porteria local.

Minut tretze: Jugada individual de Palanca per banda dreta, després de controlar, protegir l’esfèrica i salvar l’oposició del seu adversari centra a l’àrea a Javi López que es dona mitja volta i xuta amb molta fortuna per que després de ser afavorit en la jugada per un rebot, acaba endinsant-se la pilota a la xarxa de la porteria defensada per Coca.

L’Espanyol manava en el marcador però no tenia la profunditat ni la claredat en les idees, tot i que no passava dificultats en defensa.

La segona meitat de la primera part, per oblidarExcés de migcampisme, un Europa sense contemplacions i que mica a mica es anava igualant en quant a nivell davant un equip de superior categoria com es el filial espanyolista. El filial perico tocava i tocava però amb molt poca aportació d’homes com Xavi García (màxim golejador del juvenil) i dels homes de mig camp, que no van tenir el seu dia. En canvi, Javi López es va mostrar molt actiu, igual que Miquel Palanca que va pecar de massa individualista en no poques jugades.

L’Europa aconsegueix empatar l’encontre en el segon tempsL’Espanyol havia sortit amb una novetat: Jordi Gómez havia substituït a Batanero, però no podien començar pitjor les coses per el filial perico ja que als sis minuts de la represa, en una jugada on el centrals de l’Espanyol i en especial Guillem no van estar molt afortunats, Albert que havia sortit en el segon temps, de xut ajustat al pal esquer de la porteria defensada per Marcos, deixa el marcador definitiu del matx.

Rubi mou la banqueta e introdueix fins a set canvis en bloc, tot el que tenia a la banqueta: Pecha com a porter, Toni Lao per Brachi, Didac i Oscar Reyes (quedant Guillem com a lateral), Juanjo a la medul·lar, mentre que Plata i Pedraza sortien en lloc de Javi López i Xavi.

L’Espanyol ho intenta, l’Europa es defensa amb molt encertGuillem Savall té una de les ocasions més clares en rematar de cap al minut 24, però el meta escapulat atura molt bé el remat del central. El filial perico, intenta obrir el camp amb Palanca per la dreta, i Toni Lao pujant la banda (esquerra ahir) però el desencert en els metres finals en les poques ocasions creades impossibilità que pogués endur-se el triomf en l’encontre.

Palanca no sap resoldre una jugada de rebot en la que la pilota li arriba tot sol, un xic escorat a la dreta, però intenta aprofundir, driblar al contrari que li tapa en comptes de xutar de primera.

L’Europa va pogué avançar-se en el marcador en una jugada en la que Jonathan no va arribar a connectar amb l’esfèrica i es va passejar per l’àrea perica.
Una polèmica als instants finals; el col·legiat indica cessió al porter i es llença un lliure indirecte molt a prop de la meta local, vertical al pal dret, i amb tota la tanca sobre la línia de gol, però es llença malament, sense conseqüències.

FITXA TÈCNICA

CE Europa:
Coca, Àlex, Zigor, Moreno, Víctor, Brian, Fernando, Enric Pi, Marcos, Dani i Benja.
També van jugar: Asier, Adri, Ros, Amantini, Gatell, Rojals, Albert, Salvanyà, Nacho, Carles, Boris, Jonathan i Bartels.

Espanyol B: Marcos, Brachi, Gerard Rovira, Gregor Balazic, Guillem Savall, Tito, Xavi Garcia, Batanero, Palanca, Javi Márquez i Javi López.
També van jugar: Toni Lao, Pecha, Dídac, Oscar Reyes, Juanjo, Jordi Gómez, Pedraza i Plata.

Àrbitre: Hernández Gañán (Barcelona). No va influir en el resultat, però va estar molt permissiu amb el joc massa dur del conjunt local, ja que en tot l’encontre no va mostrar ni una sola amonestació, i certes jugades tenint en compta que es tractava d’un partit amistós ho mereixien.
Gols: 0-1 (Javi López, 13'); 1-1 (Albert, 51').

Incidències: Estadi Nou Serdenya de Gràcia. Primer encontre del conjunt filial del RCD Espanyol i del conjunt escapulat. Presència en les grades de seguidors pericos, que no va ser lo quantiosa que podia ser, ja que era previst a la mateixa hora la retransmissió en Televisió de Catalunya (C-33) en diferit del Glentoran –Espanyol, que per els motius que tots sabeu no es va produir fins passades les deu de la nit.Abans del matx es fa fer lliurament d’un trofeu al escollit millor jugador del CE Europa de la passada temporada.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, QUIN GRAN REPORTATGE HAS FET, CONTINUA AIXÍ, UN GRAN PERICO I SEGUIDOR DEL RCD ESPANYOL ESPEREM QUE AQUEST PARTIT SIGUI PERQUÈ ELS JUGADORS DELS FILIAL APRENGUIN, I QUE EN ELS PROPERS PARTITS AGAFIN MORAL I GUANYIN MOLTS PARTITS, PERQUÈ AQUEST FILIAL HA ESTAT MOLT BÉ REFORÇAT PER SER UNA GRAN REVELACIÓ EN EL GRUP DE 2 B.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M