dijous, 2 d’agost del 2007

LA FCF ES BAIXA DE NOU ELS PANTALONS.

Segueix la comèdia del "cas Jônatas"; de moment es queda, veurem amb quin peu s'aixeca demà...


Foto: FCF.
La Catalunya Cup, de nou encén la polèmica entre Barça i Espanyol, amb la FCF pel mig.


Altre cop es surten amb la seva.

¿Com vol Sr. Roche i demés membres de la FCF que ens prenguem seriosament la Catalunya Cup o com li vulguin dir?
Un cop més, han tornat a mostrar-nos que malgrat les paraules i els gestos, aquí qui de debò mana es el FC Barcelona. Juga com vol, quan vol i si li ve en ganes.
Amb total impunitat, “amb gols fruït del desig de Deu” en ple segle XXI, prenent-li el pel al seleccionador nacional justificant alineacions indegudes manipulant comitès, que en altres circumstàncies les decisions son diametralment oposades.

Però el que succeeix amb la “màxima competició” del futbol català ja es per fer-se’l mirar, senyor Roche: Es totalment inacceptable i només la poca fortalesa que transmet Pedro Tomás i Cía ho assimilen. Si el FC Barcelona no vol, no li dona la gana, no li surt d’allà on tots sabeu, jugar el dia 18/19 la primera semifinal per que té que “entrenar” (se’ls hauria de caure la cara de vergonya ja simplement el fet de treure aquesta excusa de tan poc pes), però amb això no mi ficaré per que cada club ha de mirar per els seus interessos i per les manies dels seus tècnics, que a la fi son els responsables darrers si la pilota no acaba entrant, però si amb els que ho toleren, i acaben baixant-se altre cop els pantalons.

Si Sr. Roche, avui, (ja veig a la seva pàgina la confirmació oficial de les noves i veurem si definitives dades) ha perdut tota, o gairebé tota la credibilitat i la confiança que molts pericos tenia envers vostè, com una persona que no es doblegués davant els que estan ja tan malament acostumats, que es mostren com si fossin els amos i senyors de tot allò que gossa envair les seves propietats. I la FCF per el que es veu, s’ha doblegat també i s’ha baixat els pantalons igualment que el RCD Espanyol i no sé el que farà o dirà el Nàstic (em temo el pitjor) davant les imposicions capricioses d’un club que fa el que vol, però no ho oblidem... Per que el deixen els demés clubs i les persones que manen en les institucions responsables de mantenir la puresa, i la neutralitat en les competicions esportives.

Bé, rés més a dir: Si anem amb el filial, serem criticats, si anem amb el primer equip abusarem dels “nanos” del filial de tercera, si no hi anem serem criticats, i si anem també. Però ells faran els que els convingui, i sempre amb l’ajut arbitral... No ho oblidem. Laporta s’ha sortit amb la seva...Altre cop. Tot no tenien que ser noticies dolentes en el dia d’ahir en el clan Laporta, ¿veritat Jan?.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, TENS MOLTA RAÒ, L'ESPANYOL ÉS TINDRIA QUE NEGAR A JUGAR LA COPA CATALUNYA, FINS QUE ELS VENGATIUS DE LA FEDERACIÓ ENS RESPECTESSIN , PERQUÈ SEMPRE FAN ELS QUE ELS DÓNA LA GANA.LA DIRECTIVA DE L'ESPANYOL ÉS TINDRIA QUE QUEIXAR I QUE SOBRETOT SI SEMPRE FAN UN ÀRBITRATGE COMPRAT DENUNCIAR A LA FEDERACIÓ PER ESTAFADORS I NO JUGAR.

Anònim ha dit...

Pobres cules ... una vegada més s'han estavellat contra Villar ... Els acaba de negar altra vegada la seva apel·lació per Bojan.
Es queden una vegada més sense ell...
Villar dixit "No al Barça".. "serà per a la selecció"
¡¡¡ Que és fotin ¡¡¡

Josep Maria ha dit...

Que jo sapiga, quan un jugador és convocat per qualsevol de les seleccions espanyoles, hi va i punt. El que pretenguin obtenir encara molts més tractes de favor vergonyosos no vol dir que sempre els hi tinguin que concedir, ni que aquest personatge que esmenteu sigui el paradigma de les essències anti-barcelonistes.

Anònim ha dit...

Ningú ha dit això …

Sempre convé llegir a poc a poc i bé

¿veritat?




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M