divendres, 3 d’agost del 2007

SADRIÀ JA LLUEIX EL VERD.












El camp principal de gespa natural, ja fa dies que està ja amb la gespa i darrerament s’havia aixecat el que abans eren els camps tres i quatre, per posar-hi la nova gespa sintètica de darrera generació. Ara ja estan marcant les línies, i només falta el camp de futbol set, on els més petits juguen els seus partits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, 1 PREGUNTA SAPS PERQUÈ AL FINAL TOTS EL CAMPS PERICOS SENSE EL 1 POSEN GESPA SINTÈTICA I NO NATURAL? TAMBÉ TENIM QUE ESTAR ORGULLOSOS QUE AQUESTES OBRES ACABEN AMB EL TERMINI PREVIST, PERQUE LA NOSTRA PEDRERA PERICA JUGUI ELS SEUS PARTITS AL SETEMBRE. TAMBÉ TENIM QUE FELICITAR A L'ESPANYOL B QUE AHIR VA FER UN GRAN PARTIT I VA GUANYAR AL Shakthar Donetsk "B" per 4 a 3.

Josep Maria ha dit...

Hola Josep. Seguiran tenint gespa natural els que la tenien. Si, el filial blanc i blau va guanyar el partit davant els ucranians. No vaig tenir temps per posar-ho entre altres coses, per que hi ha poca informació al respecte i les pàgines holandeses no estan gaire actualitzades. Només l'oficial del club fa la crònica, però la fitxa tècnica no era complerta i no deia l'altre resultat (el de la final).
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M