dimarts, 29 d’abril del 2008

EL FEMENÍ C ACABA LA LLIGA AMB GOLEJADA







RCD ESPANYOL FEMENÍ C: 9 - FC GLADIADOR: 1
Dissabte passat també el Femení C celebrava el seu títol de lliga i ascens conquerit en aquesta ocasió feia dues setmanes a Santa Susanna i reafirmat davant la Penya Anguera. Era el darrer encontre i el comiat d’un equip que ha començat la seva singladura aquesta temporada i que la propera militarà a la categoria de bronze del futbol femení: Primera Catalana.

Davant el Gladiador, que a l’anada va guanyar per un mínim 0-1, va obtenir un triomf clar i contundent (9-1), mercè als set gols aconseguits en el primer temps.
Cal destacar a Maria Lluisa que va aconseguir quatre gols. El sisè i el setè van ser marcats per Montse i Alexia des del punt de penal, mentre que De la Cruz va fer el segon i el vuitè.

El segon temps, ja a un baixant el ritme frenètic del primer període, l’Espanyol va marcar el vuitè, les adversàries van aconseguir el gol de l’honor i les blanc i blaves van certificar el resultat final de 9-1 amb un gol de Sara.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
FELICITATS AL NOSTRE FEMENÍ C QUE DESPRÉS DE GUANYAR EL TÍTOL I DE PUJAR DE CATEGORIA MAI DONA UN PARTIT COM PERDUT I QUASI SEMPRE GUANYA X GOLEJADES COM AQUESTA X 9 GOLS, UNA AUTÈNTICA PALLISSA.
SALUTACIONS DES D'ASTORGA. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M