dimecres, 30 d’abril del 2008

EL RCDE INFANTIL "A", A LARISSA (GRÈCIA)

(D'esquerra a dreta, fila superior: Oscar Medina, Arturo, "Coco", Carles, David, Eric, Sergio, Álex i José Manuel. Fila inferior: Lucho, Casado, Albarrán, Tarsi, Aitor, Nestor, Didac, Arroyo, Eric, Ángel i Gerard)




Surten diumenge dia 27. Viatge plàcid via Ginebra fins Atenas i a les tres hores de viatje fins a la ciutat de Larissa. Arriba l’expedició a les 19:00 h. i al següent dia, dilluns, primer partit contra el A.O. Pelasgiotida.
Equip grec fluix, que se’n porta sis golarros. Les dianes son aconseguides per Carles, Aitor, Lucho (2) i Tarsi (2).

Al endemà es lleven d’hora i s’han enfrontat al G.O. Messologi, que s’ha emportat dos gols, seguint amb la portaria a zero i havent marcat vuit gols en els dos primers partits del torneig. Els gols aconseguits per Arroyo i Lucho.


Ahir tarda a las 15,30 hores (horari català, a Grècia son les 16,30 h.), es jugava per quedar primer de grup, si es guanyava al P. S Elassona, altre equip grec.
El matx va cloure amb el triomf 7-0 a favor dels espanyolistes amb gols de Eric, Aitor, Nestor, Oscar, Ángel, Albarrán (2).


Degut a les particularitats del torneig, avui han de disputar dos encontres més ja en la fase final a les 09.30 h. i a les 11.30 h. i resulta que son més curts que els anteriors, ja que son de 20 minuts de duració per part, havent sigut de 35 minuts (lo propi de la categoria infantil) en els darrers. En cas d’obtenir el passi a la final, aquesta es disputaria a la tarda.


Desitgem tota la sort al nostre Infantil A, i agraïm als nostres col·laboradors la tasca per seguir l’equip des de Barcelona via SMS.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
AQUESTA HA ESTAT UNA BONA IDEA PORTAR ELS COLORS BLANC-I-BLAUS DE L'ESPANYOL X TOTA EUROPA I AIXÍ FER ORGULL I SENTIMENT PERICO ALS JUGADORS DE LA PEDRERA ESPANYOLISTA.
SALUTACIONS DES DE LLEÓ.
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M