dimarts, 29 d’abril del 2008

EL FEMENÍ DISPUTARÀ LA
SALOU INTERNATIONAL WOMEN'S CUP




Fotos d'arxiu. L'Espanyol únic campió a Sitges (2006 i 2007).
La femení Cup es trasllada d'un marc inigualable, (L'Aiguadolç ), a Salou.



De Sitges a Salou
El primer equip femení del RCD Espanyol disputarà com les dues anteriors edicions la Femení Cup, que si be fins ara es celebrava al Camp de L’Aiguadolç a Sitges, ara es trasllada del Garraf a la Costa Daurada, a Salou. Les dues anteriors edicions van comptar amb el triomf final del conjunt espanyolista derrotant a les finals de 2006 i 2007 al Barcelona i al Sevilla respectivament.


Al marge del torneig de futbol femení tindrà lloc un conjunt d'activitats per potenciar aquest esport i difondre els valors que se'n desprenen. Entre aquestes iniciatives destaca la creació d'una escola de futbol per a noies a l'Índia amb la col·laboració de l'ONG Somriures de Bombay.


La Salou International Women’s Cup, es disputarà els dies 16 al 18 de maig a l'Estadi Municipal de Salou.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
ESPEREM QUE ES GUANYI UNA ALTRA VEGADA AQUEST TROFEIG TANT PRESTIGIÒS AQUEST ANY A SALOU. 1 PREGUNTA AMIC JOSEP MARIA, SAPS QUAN ES FA EL SORTEIG DE LA COPA DE LA REINA?
SALUTACIONS DES D'ASTORGA. JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Hola Jose. Segons s'ha sabut, el proper dimarts 6 de Maig tindrà lloc en la seu de la RFEF el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina de Futbol Femení.
Salutacions des de Barcelona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M