dissabte, 3 de maig del 2008

L'INFANTIL B, REMUNTA AL SEGON TEMPS.





RCDE INFANTIL “B”: 3 – EC GRANOLLERS: 1


Remuntada espanyolista en el segon temps
L’Infantil B ha derrotat al Granollers amb tota justícia al superar al equip vallesà en el segon temps després que s’hagués avançat en el marcador gràcies a un matiner gol en una de les poques ocasions de veritable perill que ha gaudit.

El primer xut a porta ha estat a càrrec dels visitants però ven blocat per el meta espanyolista. La rèplica l’ha posat Marc Gelmà que ha rebut a la frontal, i amb molta habilitat amb dos retalls ha trobat forat i ha llençat sortint la pilota lliscant el travesser.

S’avança el Granollers
Jugada pel cantó esquer de l’atac visitant i el remat creuat es caçat per un company que desvia la trajectòria en el centre de l’àrea i bat al porter espanyolista que poc pot fer per evitar el gol.

L’Espanyol de seguida ha volgut empatar i ha disposat de moltes ocasions per fer-ho, però amb poc encert:
Primer, una bona passada en profunditat de Robert que Fredy no pot rematar, i despre´s un lliure directe que Sergio buscant l’escaire es marxa fora per molt poc. Un remat de Jafar es tret per un defensor sota pals. Pol ho ha intentat amb un lliure directe que ha acabat a les mans del porter.

Jafar té dues grans ocasions per marcar però la sort li dona l’esquena: Primer, en una passada en profunditat de Chus, Jafar estavella l’esfèrica en els peus d’un defensor i en altre jugada la pilota acaba fent impacte al travesser sense que Fredy pugui fer-se amb el rebuig de la fusta.

La remuntada
Als sis minuts de la represa, Sergio clava un llançament directe de falta a l’escaire dreta de la porteria vallesana. Era l’empat, i un Espanyol molt superior es disposava a donar-li la volta al marcador per la via ràpida.

El Granollers intenta donar la rèplica la gol perico, però la defensa espanyolista es mostra expeditiva. Els blanc i blaus posen ràpidament setge a la porteria rival i comencen a caure les ocasions ben clares; Fredy en un ma a ma davant el porter xuta creuat però fluix i dona l’ocasió al porter a tocar lleugerament la pilota evitant el gol.
Chus en una bona jugada davant el porter creua en excés i surt llastimosament a l’esquerra ajustada al pal.

Per fi, marca Jafar
El davanter perico no perdona en el minut 51, quan tot sol supera al porter en una perfecta definició. Just el contrari del que Fredi minuts després no farà, quan al quedar-se tot sol davant el porter, aquest l’intercepta el remat erràtic i es malbarata una ocasió molt clara per sentenciar el partit.

Qui no fallarà serà Marc Gelmà, quan amb molta serenor remata lluny de l’abast del porter fent pujar el tercer i definitiu gol aprofitant una excel•lent passada de Gerard.
El gol feia justícia al que veiem, i encara resultava curt a tenor de les moltes ocasions de gol que l’Espanyol ha gaudit.


RCD Espanyol: Sergi; Germán, Pol, Coll, Oriol Vila, Robert, Sergio, Chus, Marc Gelmà, Fredy i Jaffar. En el segon temps, David -ps- , José, Raul, Adrià, Iu Ranera, i Gerard Llatjós.

Gols: 0-1: m. 8; 1-1: Sergio, m. 41; 2-1 Jafar, m. 51; 3-1 Marc Gelmà, m. 62.

Incidències: Camp tercer de Sadrià. Matinal assolellada. Penúltima jornada de la Preferent Infantil.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M