dijous, 1 de maig del 2008

L'INFANTIL A, CAMPIÓ A GRÈCIA.

Foto d'arxiu.
El conjunt de Josep Oliver, campió a Larissa.


El RCD Espanyol Infantil s’ha proclamat campió del Torneig de Larissa en Grècia en derrotar al Iraklis en la gran final disputada la tarda d’ahir dimecres.

Dimecres al matí, obtenen la classificació per la gran final

En el primer partit de la segona fase, el Infantil A del RCD Espanyol s’ha enfrontat al equip grec del Nikos Volos, equip de millor nivell que els anteriors, sent el resultat de 5-0 a favor dels blanc i blaus. Els gols espanyolistes han estat aconseguits per Carles, Lucho en dues ocasions, Oscar i Aitor.

Dues hores més tard, els hi tocat el torn de jugar davant el greg Apollon, un equip més fort, davant el qual els blanc i blaus han realitzat un molt bon encontre i ha obtingut el triomf per 3-0 amb gols de Oscar, Lucho i Nestor.
D’aquesta manera accedien a la final disputada ahir a les 18:00 hores havent guanyat tots els encontres disputats.

El Iraklis el rival a la final.

El conjunt grec (un dels clubs més importants de Grècia) ha estat el rival en la final; un conjunt amb varis jugadors de qualitat, determinants, en les seves files un dels màxims golejadors del torneig entre altres.
Però enfront, l’Espanyol que ha fet un gran partit i en paraules del propi tècnic Josep Oliver “possiblement el millor partit de la temporada”.


Bona actuació de tot l’equip, combinant bé des de darrera i bon treball defensiu. El resultat final ha sigut un contundent 5-0 favorable als catalans que amb gols de Lucho (2), Aitor, Nestor i Didac s’han emportat el trofeu cap a Sadrià. Avui dijous a les 20:00 hores, tornen cap a casa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS-GUES
JA ESTIC A RUBÍ
FELICITATS A L'INFANTIL A DE L'ESPANYOL, HA FET
HISTÒRIA, ÉS LA 1 VEGADA QUE GUANYA AQUEST
TORNEIG PRESTIGIÒS, I HA DEMOSTRAT QUE SAP
PORTAR ELS COLORS BLANC-I-BLAUS I EL SENTIMENT PERICO.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M