dijous, 1 de maig del 2008

DERROTA CONTUNDENT D' OLESA - ESPANYOL EN EL PRIMER PARTIT DEL PLAY OFF

Derrota del CB Olesa – Espanyol (75-48) en el primer encontre del play off que definirà la cinquena i sisena posició que dona dret a disputar la propera temporada la Eurocopa Femenina. La lògica es va imposar i tant Rivas Futura com Extrugasa van guanyar els seus primers respectius encontres com a locals.

A més, el conjunt madrileny ho va fer gràcies a un parcial de 19-8 en el primer quart que va condicionar ja el matx. Al descans es va arribar amb vint punts a munt per Rivas Futura. Els 27 punts final de diferència ho diuen tot.

Ara, demà divendres a les 21.00 h., a Olesa de Montserrat, tindrà lloc el segon partit, i qualsevol aspiració del conjunt català passa per derrotar a les madrilenyes i forçar el tercer encontre. El darrer precedent va ser en partit de lliga on Olesa –Espanyol va guanyar (71-61) al seu rival en aquest play off.