divendres, 2 de maig del 2008

GUANYAR A CASTELLDEFELS, I ESPERAR QUE PUNXIN VILLAJOYOSA O TERRASSA

Foto d'arxiu



Als Canyars, només val la victòria.


Amb arbitratge per enèsima vegada d’un col·legiat canari, el senyor Emilio García Pulido, el RCD Espanyol B s’enfrontarà al Miapuesta Castelldefels en el camp dels Canyars, aquest diumenge al migdia en una altre final que el conjunt de Perarnau ha de guanyar sigui com sigui, per mantenir-se vius tot esperant una ensopegada (difícil) del Villajoyosa davant el Llevant B o del Terrassa davant el Benidorm a fi de continuar tenint opcions en els dos darrers encontres.

Si ambdós conjunts esmentats guanyen i l’Espanyol no és capaç de fer-ho a Castelldefels, tot s’haurà acabat ja per el filial blanc i blau. L’objectiu únic és guanyar els dos encontres davant Miapuesta i Ontinyent, esperar que els rivals sumin menys de 3 punts en el cas del Villajoyosa o de 2 punts en el cas del Terrassa, i arribar al darrer encontre amb opcions jugant-s’ho tot a l’Olímpic egarenc.

Miapuesta es troba un lloc i un punt per sota dels blanc i blaus, han guanyat un encontre més que els pericos, però han marcat set gols menys, tot i que n’han encaixat dos de menys.



foto d'arxiu, d'un dels darrers encontres del Juvenil B a Sadrià.


Derbi a la Lliga Nacional Juvenil
Per lo que respecta al futbol base, ja les diferents categories es van definint i molt poques queden per resoldre’s en la part alta.

El Juvenil B que per fi va guanyar a domicili al Municipal de Gràcia a Sabadell davant el Mercantil després d’uns encontres bastants fluixos en l’era Pepín, disputarà un derbi bastant descafeïnat per els blanc i blaus que veuen a bastant distància als dos primers però que poc fer que la lliga deixi de tenir com a protagonistes els colors blaugranes per els blaus i blancs de la Grama.

L’encontre, començarà a les onze del migdia a la Ciutat Esportiva del Barcelona i tindrà com a àrbitre el senyor Jordi Pérez Liarte. Quasi rés...


En les dues categories cadets, el RCD Espanyol ja s’ha adjudicat les dues lligues, mentre que la lluita estarà en la Divisió d’Honor Infantil per que el conjunt de Josep Oliver pugui finalment fer-se amb la segona plaça en detriment del Nàstic, visitant el camp del Rieral a Santa Eulàlia de Riuprimer.


Foto d'arxiu.

El infantil B, intentarà guanyar els dos encontres conscient que un sol triomf de la Fundació Sánchez Llibre davant Ricoh Premià (tercer a la taula) o en la darrera data rebent la visita del Cornellà C que es juga el descens, donaria el títol finalment als del Maresme.


Foto d'arxiu.


Difícil l’encontre que l’Aleví B jugarà al Camp del Centenari (sisè contra tercer) de Badalona en lluita per fer-se amb la segona plaça que atresora el Mataró amb dos punts de diferència, i amb els mateixos punts que el Jàbac-Terrassa.

Els petits, de torneigs
Pràcticament es pot dir que la lliga de Benjamí Preferent, serà per els barcelonistes a menys que en el darrer encontre de lliga davant el Granollers, els vallesans aconsegueixin puntuar i l’Espanyol guanyi els dos darrers compromisos.

Mentre, el Benjamí B de David Fernández s’ha complicat molt la vida trobant-se només a un punt de la zona de descens. En cas que no s’assolís la permanència, el C podria cobrir la baixa en cas que quedi campió de la Primera Benjamí grup primer .

Però aquesta és l’altre gran batalla del més petits pericos. El duel del Benjamí C davant la UE Sants “A”, és un dels més apassionants pels amants del futbol base espanyolista. Un punt a favor dels blanc i blaus, més el gol average, és la renda dels pericos faltant dos difícils encontres davant Prat (4rt) i Viladecans (7è), mentre que els verd i blancs s’han d’enfrontar a Viladecans i Gramanet C (a priori més fàcil pel Sants).


De moment el desenllaç final haurà d’esperar ja que els benjamins (A, B, i Prebenjamins) es troben disputant un Torneig a Andorra i el Benjamí C a Eivissa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria, ¿a cuanto van las entradas en Castelldefels?

Josep Maria ha dit...

Perdona que te dé esta respuesta, pero és que no tengo ni idea de lo que valen otros partidos y menos de lo que pueden valer mañana.
Y Menos, ante un club tan "peculiar" como el que se enfrenta el Espanyol B mañana.
Lo siento. Saludos.

Josep Maria ha dit...

En su página web no se esplicita nada referenta a las entradas, solo a los abonos anuales de socios.
info@miapuestacastelldefels.com
Este es el mail por quien quiera saber algo, aunque dudo que contesten antes del partido.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS-GUES
JA ESTIC A RUBÍ
TENS MOLTA RAÒ AMIC JOSEP MARIA, ES LÚLTIMA OPORTUNITAT
QUE TENIM ELS ESPANYOLISTES DE SALVAR LA CATEGORIA,
NO NOMÉS TINDRIEM ESPERANCES SI GUANYESSIM, TAMBÉ QUE
ENVIEM DIRECTAMENT EL MIAPUESTA CASTELLDEFELS A 3,
ELS PERICOS TINDRÀN QUE GUANYAR ENCARA QUE SIGUI X
GOL BLANC-I-BLAU A LÚLTIM SEGON.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M