dilluns, 28 d’abril del 2008

FIRA D'ENTITATS:
ÈXIT DE L'ESTAND DE LA PENYA BLANC I BLAVA DE MARTORELL





























(Fira d’Entitats de Primavera: Ca’n Oliveres, Martorell, Baix Llobregat; Josep Maria)



Avui hem estat dins el marc de la tercera jornada de la Fira d’Entitats de Primavera a Martorell que es celebra a Ca’n Oliveres, al estand de la Penya Blanc Blava de Martorell.
Aquesta fira que aglutina més de 60 entitats i que es celebra per setzena ocasió (aquest cop junt a la Primera Fira del Motor amb 3.000 m2) té en les darreres edicions la presència destacada de l’ambaixada perica a la localitat del Baix Llobregat.

Aquesta tarda ha comptat amb la presència del jugador del RCD Espanyol, David García, així com les jugadores del RCD Espanyol femení, Lara Rabal, Sara Serna i Carol Miranda. Tots quatre han atès molt amablement els desitjos de tots el petits (i els no tant petits) de fotografiar-se amb ell i elles, rebre fotos signades, passant una bona estona en un acte d’espanyolisme molt bonic.

A més, David García ha participat en les decisions d’escollir els millors dibuixos referents a temes del conjunt blanc i blau en diferents edats de nens, que han rebut de mans del jugador i jugadores espanyolistes els obsequis corresponents. També al costat de l’estand hi havia un improvisat mini camp de futbol on equips de 3 jugadors han participat aquests dos dies en una competició i s’ha fet lliurament dels premis als equips guanyadors. Per últim en una rifa s’han fet diferents sorteigs de premis escollits per les mans innocents dels jugador/es espanyolistes.


L’acte ha comptat amb la presència de Dani Ballart, Jaume Martínez, de Ramón Rius com a president de la FCPE i ha aplegat a bastant públic que han tingut que fer força estona cua per pogué rebre les fotografies signades dels protagonistes.

Felicitats als organitzadors per l’èxit, a la Penya Blanc i Blava de Martorell, al seu president, Xavi Alayó, i membres del consell directiu i a l’excel•lentíssim ajuntament per les facilitats donades. Que no és poc, dins l’entorn que ens toca moltes vegades als pericos patir en altres llocs menys afortunats que en la ciutat de Martorell. I des d’aquestes línies felicitar públicament a Cristina Pérez ex presidenta per la seva tasca tots aquests anys, i per el motiu d’haver incrementat resentment la fidel massa social del nostre club.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
FELICITATS A LA PENYA BLANC I BLAVA DE MARTORELL I AL NOSTRES FUTBOLISTES/AS QUE HAN FOMENTAT EL SENTIMENT PERICO DE L'ESPANYOL A AQUESTA LOCALITAT. ESPEREM QUE AIXÒ ES FACI EN MOLTES + LOCALITATS.
SALUTACIONS DES D'ASTORGA. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M