divendres, 17 d’octubre del 2008

ESPANYOL - VILLARREAL: MONTJUÏC, 22:00 H.


Des d'aquest brillant resultat, l'Espanyol va desaparèixer difuminat


El RCD Espanyol rebrà demà a les 22:00 al actual subcampió de lliga, el CF Villarreal.

En nou ocasions s’han enfrontat catalans i castellonencs al llarg de tota la historia de la competició de lliga. En aquestes confrontacions s’han donat trets triomfs locals, quatre empats i dos victòries visitants, amb un balanç golejador de 14-10 favorables als espanyolistes. Totes han estat a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, ja que el conjunt de la Plana mai havia militat a la màxima categoria del futbol nacional fins 1998.

La primera ocasió en que es van veure les cares amb dos conjunts a l’Olímpic, va acabar el partit amb empat a un gol, amb Bielsa a la banqueta, i amb gol de Quique Martín.
El primer triomf va ser la temporada 2000/01 amb Paco Flores a la banqueta, amb resultat de 2-1 amb gols de Posse i Tamudo. Amb gols de Pacheco, Tamudo, i Palencia, van superar els espanyolistes als de Víctor Muñoz en el tercer enfrontament.

A partir d’aquest triomf, l’Espanyol estaria fins a cinc temporades consecutives sense pogué derrotar als de la Plana (3 empats i dues derrotes alternes). Ratxa que es va trencar la passada temporada amb aquell inoblidable 3-0 del 5 de Gener amb els gols de Tamudo (2) i Valdo.

Tornant al present, Bartolomé Márquez ha convocat per enfrontar-se demà al Villarreal CF als següents homes: Kameni, Cristian, Sergio Sánchez, Jarque, Nico Pareja, Lacruz, Beranger, Lola, Moisés, Román, De la Peña, Àngel, Rufete, Coro, Luis García, Nené, Jonathan Soriano i Tamudo, o sigui els mateixos convocats que van formar part de la llista davant el Real Madrid.

El tècnic xilè, Manuel Pellegrini ha facilitat la llista de convocats que han viatjat a Barcelona avui. Els 19 homes son els següents: Diego López i Viera com a porters, Cygan, Angel, Godín, Gonzalo, Fuentes, Javi Venta i Capdevila com a defenses, Senna, Edmilson, Bruno, Cani, Cazorla i Pires com a mitjos, i Guille Franco, Llorente, Rossi i Altidore com a jugadors d’atac.

Son baixa, Eguren, Ibagaza, Nihat, lesionats i Mati Fernández per no arribar a temps de la seva selecció.

El col·legiat del matx serà David Fernández Borbalán, del comitè territorial andalús i l’encontre començarà un cop més a les 22:00 hores, horari del que sembla estigui abonat l’Espanyol aquesta temporada...



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M