diumenge, 12 d’octubre del 2008

PAS DE GEGANT DEL FEMENÍ (3-0)

RCDE Femení “A”: 3 – Athletic Club: 0


El RCD Espanyol ha derrotat per 3 gols a 0 al conjunt basc en un encontre en el que en els moments decisius del matx, les basques han estat força desencertades marcant-se un gol en pròpia porta i deixant l’equip amb dos jugadores menys per expulsions totalment prescindibles.

El conjunt de Diego Morata ha creat moltes més ocasions de gol amb onze contra onze, i posteriorment ha gaudit d’un munt de clares ocasions amb superioritat numèrica com per aconseguir un resultat d’escàndol.

Primer temps força igualat
L’Espanyol s’ha avançat quan es duien només nou minuts de joc, gràcies a una jugada d’Adriana que s’ha fet amb una pilota en les immediacions de l’àrea de càstig, i després de marxar-se de dues adversaris, entrant dins l’àrea, ha engaltat un fort xut que s’ha colat per l’esquerra d’Ainhoa: Un gran gol.

Si els primers minuts l’Espanyol ha dominat, a tenor del gol, ha estat el conjunt biscaí qui ha estirat línies i ha dominat la possessió i el joc durant bona estona, quedant les espanyolistes a expenses d’aprofitar algun dels contracops perillosos de les puntes periques.

Cristina ha evitat el gol, jugant-se el físic al llençar-se als peus de Irune en la jugada més perillosa de l’Athletic Club. Per part espanyolista, Noemí ha llençat un servei de falta en el vèrtex dret de l’àrea de càstig, que ha sortit llepant el pal.

Una paret entre Sara i Adri, acaba amb la centrada de l’esquerrana que no troba rematadora.

Es presentava complicat, però...
Quan s’intuïa un segon temps complicat, amb una avantatge mínima de les espanyolistes ha arribat la jugada desgraciada de les basques en la qual Vanessa Rodríguez ha intentat cedir a la pròpia portera o rebutjar o ves a saber el que, la qüestió és que s’ha introduït l’esfèrica en la pròpia porta amb un desencertat cop de cap.

L’Espanyol, que encara no ha encaixat cap gol, manava ja dos a zero al marcador i semblava ja encarrilat el partit. Aquest gol ha esperonat encara més a les espanyolistes que han gaudit d’oportunitats, com un gran tret de Noemí que Ainhoa ha respost amb una extraordinària intervenció rebutjant a còrner, i aquest ha estat servit per la pròpia esquerrana, pentinant Marta Torrejón, i al segon pal, Ane, ha rematat de cap fora en una gran oportunitat.

L’Athletic Club perd els papers
Primer ha estat en una falta a favor, que Txibi ha vist la segona al intentar treure abans que el col·legiat ho indiquès, i després ha estat Arrate, qui amb una entrada a destemps sobre Marta molt dura, ha enfilat també els vestidors abans d’hora en veure la segona. A més ha requerit atenció dels fisios ja que ella mateixa s’ha lesionat amb l’ímpetu en que ha entrat. (Veure foto, amb Míriam)

Jugant amb nou, com es lògic, les basques han resistit com han pogut per no sortir golejades. Les espanyolistes no han sabut culminar les moltes ocasions que han gaudit:
Una rematada de Noemí, que rebutja Ainhoa amb el peu, un xut d’Adriana que surt fora fregant el pal esquer, una gran jugada d’Adriana que amb gran autoritat dribla i xuta creuat passant la pilota davant Joana al segon pal que a un metre de porta no encerta connectar amb la bola. La pròpia Joana ha llençat fora en altre bona rematada.

El tercer gol s’intuïa que acabaria arribant, i ha pogut caure quan a una bona centrada de Meseguer s’anticipa de nou Ainhoa davant Adriana que estava ja preparada al remat. Altre perillosa i gran oportunitat ha estat quan Joana que ha fet un bon encontre ha arribat fins línia de fons, passada de la mort a Vero i el xut d’aquesta és tret per Ainhoa, la millor del conjunt basc de lluny.

El tercer
Marta Corredera ha deixat el definitiu 3-0 en el marcador al llençar un tret ras i sec, que ha batut a Ainhoa en les acaballes del matx.

Encara hi ha hagut temps per un contracop perico, en una passada a l’espai de Núria, ha tingut que sortir la portera internacional basca fins gairebé mig camp per tallar abans que Cubí que havia sortit feia poc, se n’anés sola cap a porta, o una centrada de Corredera que remata en plantxa de cap, Núria, fora.

Amb aquest triomf, l’Espanyol femení es col·loca líder provisional a falta del At. Malaga – Llevant, ajornat per els compromisos internacionals del conjunt granota.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Rocío, Meseguer, Noemí, Vero, Adriana, Joana i Sara
Substitucions: Corredera per Sara, m. 57; Cubí per Joana, m. 79; Chola per Ane, m. 83; Núria per Adriana, m. 87

Athletic Club: Ainhoa, Vanesa, Marta Moreno, Tzibi, Itsaso Nabasques, Elaia Gangoiti, Arrate Orueta, Zuriñe, Joana, Eli Ibarra i Irune Murua.
Substitucions: Nekane i Amaia per Irune i Gangoiti, m. 65; Paula per Joana, m. 88; Eba per Vanesa, m. 93.

Àrbitre: Gustavo Rebollo López, del comitè català. Ha mostrat targetes grogues a Txibi (56’ i 66’) i a Arrate (28’ i 71’) deixant a l’equip basc amb nou jugadores.

Gols: 1-0: Adriana, m. 9; 2-0 Vanesa (pp), m 53; 3-0 Corredera, m. 86.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Presència de seguidors del conjunt basc en les grades. Cel molt ennuvolat i temps xafogós.

CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

10

4

3

1

0

10

0

2

ATLÉTICO MADRID F.

10

4

3

1

0

9

4

3

U.D. LEVANTE

9

3

3

0

0

12

0

4

RAYO VALLECANO

9

4

3

0

1

11

2

5

ATHLETIC CLUB BILBOKO

9

4

3

0

1

12

5

6

C.D. SPORTING HUELVA

7

4

2

1

1

10

3

7

REAL SOCIEDAD

6

4

2

0

2

6

6

8

F.C. BARCELONA

6

4

2

0

2

5

5

9

A.D. TORREJÓN

6

4

2

0

2

5

6

10

C.F. POZUELO

6

4

2

0

2

6

9

11

PRAINSA TRANSP.ALC.

4

4

1

1

2

3

4

12

UE L'ESTARTIT

4

4

1

1

2

4

10

13

S.D. LAGUNAK

3

4

1

0

3

4

13

14

C.F. PUEBLA

1

4

0

1

3

1

12

15

ATLÉTICO MÁLAGA

0

3

0

0

3

1

9

16

DSV COLEGIO ALEMÁN

0

4

0

0

4

4

15


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a las grans de superlliga.
El Fem C a guanyat al Viladecans 1-7
Salut periquitas!

Anònim ha dit...

HOLA LÍDERS:
ESPEREM QUE AQUESTA SUPERLLIGA CONTINUI AMB UN RCD ESPANYOL F.A. LÍDER,JUGANT BÉ I GOLEJANT, AHIR ES VA DEMOSTRAR QUE LES PERIQUES SÓN MOLT SUPERIOR I MILLOR QUE LES BILBAINES.
ADÉU.JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Felicitats als femenins. Que continuï la ratxa.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M