dijous, 16 d’octubre del 2008

PRESENTACIÓ OFICIAL DELS SPONSORS DEL FEMENÍ























Aquest dimecres ha tingut lloc al Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, la presentació oficial de les samarretes amb els sponsors del femení del RCD Espanyol per la temporada d’enguany.

En un acte presentat per Xavi Giménez, que ha comptat amb la presència del President del RCD Espanyol, Sr. Daniel Sánchez Llibre, de diferents consellers i Director General, i de les persones responsables de les empreses patrocinadores, la Sra. Margarida Arderio de Quatsabor, el Sr. Joaquín Martos de Mr.Print, el Sr. Urbano Alonso de Pasatapas, el Sr. Enric Cabezuelo de Segur Ibérica, el Sr. David Peracaula de Trina Solar, el Sr. Josep Ramió de Sauvage Grup, el Sr. Juan Luis Casco de Kurz&Gut i el Sr. Sergio Oliveró d’ EMB Grup.

Tots els han participat en l’acte en el que s’han fotografiat amb les jugadores del femení que han estat les encarregades de la posada en escena de les noves samarretes amb els noms dels patrocinadors: Cristina Pérez, Noemí Rubio, Veronica Boquete, Marta Corredera, Míriam Diéguez, i del filial blanc i blau Brenda Pérez (ordre de la foto).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M