dilluns, 13 d’octubre del 2008

HO VAN INTENTAR... (1-3)

Reedició del Joan Babot
Ambdós contendents, mateix resultat. De nou, el conjunt barcelonista es va fer amb el triomf per idèntic resultat tornant a ser decisiva l’aportació dels seus jugadors d’origen africà i en especial la de Jean Marie Dongou, autor del primer i tercer gol blaugrana. L’Espanyol que no va fer un mal partit ni gens ni mica, si que va cometre errades en diversos moments i per contra no va estar tot l’encertat cara a porta com els seu rival.

Dongou per començar
Als pocs minuts de l’inici del matx, una falta llençada per l’ex espanyolista Pol es rebutjada a còrner per Sergi en una bona intervenció. Era ja el primer avís. El servei de cantonada s’executa molt tancat i Dongou pentina lo suficient per desviar la trajectòria i marcar el primer.

La rèplica espanyolista a peus de Jaffar (molt desencertat com a contrapunt de Dongou), però el seu remat acaba sent rebutjat pel meta barcelonista Pol Ballesté (altre ex...) quan ja es colava dins.

L’Empat
El conjunt de Jacint Magrinyà empata l’encontre al transformar Sergio una pena màxima comesa sobre el paraguaià Hernan. Quedava molt de partit i tot podia passar...

Però poc li durar l’alegria als espanyolistes, per que només tres minuts després, una falta llençada per la dreta de l’atac visitant, Sergi Brassier no bloca l’esfèrica, amb tanta mala fortuna que cau a peus d’Hector Bellerín, que afusella al porter perico.

Amb l’1-2, el Barcelona va pogué deixar sentenciat clarament l’encontre amb un parell de contracops i en especial amb un en el que Dongou es va marxar fins de tres adversaris, però la seva centrada increïblement no va ser rematada en condicions perdent una gran ocasió per sentenciar el matx.

L’Espanyol busca, i mereix l’empat, que no arriba
En el segon temps, els espanyolistes van merèixer millor sort: Tot i que la primera ocasió va ser de nou per Bellerín, rebutjant amb molts problemes el meta espanyolista, l’Espanyol seria qui gaudiria de les més clares oportunitats, com una passada en profunditat de Chus al minut 46’ a l’espai, on Jaffar posa la directa cap a porta i davant el meta culer, xuta al pal esquer.

Altre gran jugada del menut Chus, que es marxa de fins a tres rivals, però la seva centrada no pot ser rematada ni per Jaffar ni per Pedro, molt apagat en aquest encontre.

Quan si que encerta amb la porta contraria Jaffar, és precisament en una jugada en la que dècimes de segons abans, el col·legiat havia invalidat per fora de joc. No podem opinar, ja que des de la nostra posició no es pot apreciar si ho era o no, el que sí es veritat que va xiular instants abans del remat del davanter espanyolista i l’acció ja estava anul·lada.

Quan més estava bolcat l’Espanyol en intentar empatar l’encontre posant setge a la porteria barcelonista, un contracop que Dongou ell solet es encarrega de fer pujar el tercer gol, superant al meta espanyolista. Ningú va saber frenar (o no va pogué vista l’envergadura d’aquests jugadors) i per cames es va ficar fins dins.

L’Espanyol ja amb el partit perdut, va gaudir de diverses aproximacions per maquillar el resultat (jugada de Fredy i xut de Pedro), però aquest ja no es va moure.

RCD Espanyol: Brasier, Germán Collado, Adrián, Lucas del Campo, Sergi Coll, Sergio, Chus, Hernán, Jaffar, Espinosa, i Pedro.
A la segona part, Fredy per Jaffar; Iu Ranera per Sergio; Gerard Llatjós i Ricard Fernández per Chus i Rafa Espìnosa.

FC Barcelona: Pol, Bagnack, Roger Riera, Pol García, Alex Grimaldo, Simón Colina, Héctor Bellerín, Tosland, Dongou, Jon Toral, i Alain Ebwelle. Suplents: Marc, Toni (ps), Mara, Samper, Keita, Goodswill...

Gols: 0-1 Dongou, m. 3; 1-1: Sergio (pen), m. 12; 1-2 Bellerín, m. 15; 1-3: Dongou.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.