divendres, 17 d’octubre del 2008

A POZUELO,
A CONFIRMAR EL BON MOMENT


El RCD Espanyol visitarà el terreny de joc del Pozuelo de Alarcón, amb la moral força alta després de derrotar a dos dels tres principals adversaris per la lluita pel títol (Rayo i Athletic Club), en partit que començarà a les 12:30 aquest diumenge a les ordres del col·legiat madrileny Guillermo Olías García.

El Pozuelo va ascendir a Superlliga després de quedar segon del seu grup a la fase d’ascens (aquesta temporada s’ha ampliat la Superlliga de 14 a 16 equips, fet que li ha permès al conjunt madrileny estar entre els grans del futbol femení).

El Pozuelo va ser el primer equip femení que en partit oficial de lliga va visitar la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol (23/09/01). En aquella ocasió dos gols de Chola i Raquel Cabezón van significar el primer triomf a la Superlliga del RCD Espanyol una setmana després de debutar perdent a Sabadell.

Tres ocasions s’ha enfrontat al Pozuelo en partit de Superlliga en feu madrileny. Les dues primeres temporada en lliga, les espanyolistes van guanyar per 0-3 en un encontre que es va disputar el 17/03/02 ja que el dia que s’havia de celebrar (23/12/01) ho va impedir la neu. La darrera temporada del conjunt madrileny a Superlliga, l’Espanyol guanyar 2-7.

Com a curiositat, dir que en Semifinals de la Copa de la Reina la temporada 2001/02, l’Espanyol va derrotar amb un rotund 0-6 al Pozuelo, i aquestes ja no van comparèixer a l’encontre de tornada a Sadrià...

De moment el conjunt madrileny s’ha mostrat intractable al seu camp enguany amb dues victòries (això sí, davant rivals molt febles) sobre At. Málaga (4-1) i Colegio Alemán (1-0). En les sortides ha caigut estrepitosament a Huelva (5-0) i davant Lagunak (3-1).

Pozuelo sempre en els darrers temps ha estat protagonista indirecte de molts remors que apuntaven a que el Madrid es faria càrrec de la secció per tenir un conjunt a la Superlliga, però no han fructificat aquests intents.

El Pozuelo ha mantingut la mateixa columna vertebral amb la que va assolir l’ascens però no ha pogut evitar la marxa de la golejadora Marina Martínez (26 gols), que ha tornat al Rayo Vallecano d’on provenia. Ha fitxat a varies jugadores de Superlliga com Miriam Recarte (ex Llevant i Atlético Féminas), Eloisa, i les ex del Rayo, Maria i Ana Sánchez.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M