dilluns, 13 d’octubre del 2008

PRESENTACIÓ I FOTO OFICIAL
DELS EQUIPS DE LA GPE MANIGUA



Fotos GPE Manigua.













Diumenge al matí, no va ser un diumenge qualsevol per molts nens, nenes i nois... Els que formen part dels equips de la Gran Penya Espanyolista Manigua, que durant 34 anys ha mantingut interrompudament equips federats de futbol base, i enguany no serà una excepció si no ben al contrari: Ha augmentat fins a nou el nombre de conjunts que lluiran els colors d’aquesta emblemàtica ambaixada perica pels camps de la geogràfica catalana.

El lloc era l’inigualable marc de l’Estadi Olímpic de Montjuïc... Lloc detestat pels pericos per tot el que significa, però al mateix temps lloc on l’Espanyol en deu anys ha viscut moments per emmarcar, records frescos i presents a la memòria dels espanyolistes, i on l’equip espanyolista ha anat creixent malgrat les dificultats fins a igualar en una dècada, tot el seu palmarès en títols a nivell nacional i final europea, dels noranta set anys anteriors.

A les deu i mitja del matí, van començar a desfilar per el tartà de l’estadi, els diferents equips amb els seus cossos tècnics.
Van tenir lloc les diferents i tradicionals fotografies dels diversos equips, amb els seus integrants, que serviran de record pels nens i nenes del seu pas per aquesta emblemàtica institució espanyolista, i tot i l’amenaça del fluid element en un matí molt ennuvolat a la ciutat comtal, aquesta ocasió, des del cel es va respectar l’acte i la pluja no va fer acte de presència. A més la jornada del dissabte, la inaugural d'aquesta temporada, havia deixat també molt bons resultats en bastants dels equips.

També pels pares dels integrants dels equips que varen pogué seure’s a les zones nobles d’un Estadi que ben aviat serà ja historia passada i brillant d’un Espanyol en constant progrés i expansió.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M