diumenge, 2 de novembre del 2008

AMB DIFICULTATS, L'ALEVÍ "A" DERROTA AL GIRONA










RCDE ALEVÍ "A" : 2 - GIRONA FC: 1

L’Aleví “A” entrenat per Villarroya va derrotar a un complicat Girona amb molts més problemes dels previstos tot i avançar-se en el minut vuit els espanyolistes gràcies a un gol d’Oscar Melero al rematar de cap molt bé anticipant-se a tots un servei de cantonada executat per Roger Verdaguer.

No va ser un partit bonic, però si ben disputat; els visitants al minut 26 aconseguiren empatar l’encontre al aprofitar una passada a la dreta on es trobava sol el davanter gironí que davant la sortida del porter perico, li creua la pilota lluny del seu abast.

L’Espanyol va intentar en el segon temps revertir la situació i marcar el gol del triomf; gol que se li va resistir tant en xut de Pablo com en altre gran ocasió amb una centrada perfecta des de l’esquerra que el propi Pablo per centímetres no arriba en la boca de gol a pogué rematar. Richard tampoc pot pentinar una esfèrica que li passa per sobre.

Al minut 15 del segon temps, quan érem a punt de creuar l’equador del segon període, una falta treta per Roger Verdaguer acaba endinsant-se a la porteria gironina desprès que el porter no pogués blocar el llançament del jugador espanyolista.


Amb una mica de fortuna en la jugada, lo cert era que l’Espanyol buscava el gol i el va trobar. Richard també va gaudir d’una molt bona ocasió, però es va entretenir massa i va donar temps a que se li llencés als seus peus el defensor. Va quedar lleugerament tocat, i va tenir que ser substituït conseqüència de l’acció totalment fortuïta.

El Girona, que va causar molt bona impressió, va pogué empatar en una jguada en la que primer el meta perico i posteriorment un defensor van allunyar com van pogué la pilota quan s’intuïa el segon dels visitants. A l’altre àrea també es va donar una jugada força similar, però el resultat ja no es va moure, i l’Aleví A, amb molts problemes suma tres nous punts, en una trajectòria que seria impecable de no ser per els darrers minuts del dissabte passat al Ruiz Casado on se li escapar el triomf desprès d’una avantatge de dos gols.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M