dilluns, 3 de novembre del 2008

TREBALLAT TRIOMF DEL INFANTIL "B"
AMB INFERIORITAT NUMÈRICA

IVAN DE LA PEÑA, BAIXA PER CINC SETMANES.






RCDE INFANTIL "B": 2- UNIFICACIÓ LLEFIÀ: 1


El RCD Espanyol Infantil B, va guanyar per 2-1 a la Unificació Llefià amb moltes dificultats, patiments, i amb inferioritat numèrica en la segona part en un encontre que es va complicar i molt, amb un joc molt pobre per part dels locals, que això sí, va lluitar fins el darrer minut per donar-li la volta al marcador i pogué endur-se els tres punts aconseguint-lo per fi gràcies a un gol de Mulà que havia sortit al segon temps.

La Unificació Llefià va plantejar un encontre molt pràctic defensivament davant un Espanyol molt espès, i a sobre va tenir el premi d’avançar-se en el marcador, fet que encara va complicar més les coses pels espanyolistes.

Jack va entrar en les provocacions del dorsal sis dels visitants, i en dues jugades se les va tenir dins l’àrea quan l’Espanyol anava a efectuar el llançament de falta per la lateral esquerra; el segon cop, el col·legiat va veure la infracció i va mostrar la vermella directa al espanyolista i al dorsal sis dels visitants la groga.

Però les coses no van quedar aquí, ja que el mateix protagonista de la Unificació Llefià, es va guanyar la segona targeta tot i escapolir-se de l’àrbitre i els problemes que aquest va mostrar per recordar-se del infractor. Era la segona i ambdós conjunts es quedaven amb deu.

L’Espanyol amb inferioritat numèrica havia aconseguit empatar l’encontre gràcies a un franc remat de cap de Maximialiano Rosales després d’una centrada per la dreta de l’atac perico.

Fernando, es va complicar també la vida en una acció totalment innecessària i va veure també la segona targeta, i va fer que l’Espanyol jugués la resta de l’encontre amb nou mentre que el seu rival amb deu jugadors.

Mula, que no havia sortit de titular, va gaudir de dues ocasions: Un llançament de lliure directe que va tenir la rèplica amb una extraordinària intervenció del porter visitant que es va lluir i molt, enviant a còrner i altre en un remat molt defectuós amb el punt de mira erràtic.

Però, en una acció aïllada en pilota llarga des de l’esquerra, el davanter centre perico atura amb el pit, controla, i davant la sortida del porter li creua la pilota lluny del seu abast en un gol de molt bella factura i que donar els tres punts al conjunt de Daniel Fernández en un partit molt accidentat i de poc futbol.

El Infantil A, per la seva part, va deixar constància del seu joc a Manresa, al vèncer al Gimàstic de Manresa per un concloent 1-11 que ho diu tot, amb quatre gols de Pedro, 2 d’Hernán i altres dos de Chus (amb tres assistències), i un de German Collado de penal, i altre de Iu Ranera, i Rafa Espinosa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M