dilluns, 3 de novembre del 2008

EL FILIAL ES DEIXA DOS PUNTS PEL CAMÍ

RCD Espanyol “B” : 1 - CF Balaguer: 1

Moltes ocasions, però...
A diferència del partit del Femení davant l’Atlético Féminas, aquí (Camp Principal) si que el col•legiat prèviament d’observar l’estat del terreny de joc no va dubtar d’autoritzar el començament del matx a l’hora prevista.

Tot i el drenatge del camp, per les bandes hi havia molta aigua que frenava la circulació de l’esfèrica, però a diferència del camp de gespa artificial, es podia jugar no perfectament però al menys intentar-lo.

I l’Espanyol B ho va intentar sortint molt fort: Una primera ocasió de Javi López rematant amb poc angle en el segon pal i posteriorment una ocasió en la que Chuli va estar a punt d’avançar-se al meta visitant que va rebutjar van ser els primers intents d’un Espanyol B, al que semblava era qüestió de temps que marqués.

Un remat sota pals de Guillem Creus que Palau va treure sota pals i sobre tot al minut 29 la més clara de totes, una jugada per banda de Guillem Creus, centrada precisa a Javi López que remata de cap al travesser.

El Balaguer s’avança en el marcador
Si havia algú que mereixia marcar eren els espanyolistes; però en futbol no només cal tenir oportunitats de perill si no materialitzar-les i això és el que va fer els de La Noguera, en quant van tenir la primera ocasió al minut 31 quan un erràtic rebuig acaba a peus de l’extrem esquerra que centra i remata Pujol al fons de la porteria d’Isaac.

Es va reclamar un clar penal a l’àrea de càstig lleidatana, al ser agafat Brachi, però el col•legiat que va completar una pèssima actuació en tot el partit, no el va concedir.

Debut afortunat
El segon temps no començar gairebé per un Espanyol que no trobava la manera de trencar la teranyina dels visitants, i amb algun que altre contracop perillós com un en el que Isaac salva el que podia haver sigut 0-2.

El que no en va ser de penal, fou al minut 55, quan Creus a més va veure la targeta groga per simular la seva caiguda dins l’àrea. El col•legiat amb tot va oferir un concert de xiulet molt desafortunat e inclòs va expulsar al tècnic local, Josep Clotet.

Javi Cantero ho va intentar amb una penetració per l’esquerra però el Balaguer tancava molt bé, i deixava pocs forats.

Substitucions a l’Espanyol B; entren Canario per un molt lent Julián, i Tarrés que debuta en aquesta segona època per Ivan Diaz prèviament.

Una centrada per l’esquerra de Javi López és rematada perfectament per Guillem Creus amb l’infortuni que s’estavella al travesser quan tothom pràcticament havia cantat el gol, botant suposadament dins el camp (no el vàrem pogué apreciar des de la nostra posició), e inclòs el col•legiat que semblava haver donat gol, no el va concedir finalment, però al haver xiulat primer va tenir que donar bot neutral... Un desastre de col•legiat.

I la primera pilota que tocar amb perill el debutant, acaba dins: Centrada de Javi Márquez per l’esquerra i remata de cap Jordi Tarrés aconseguint el que seria resultat definitiu.
Jordi Tarrés ja va jugar el dia de la Mercè al partit davant el CD Chacarita al Camp del Pont de Marina, ja que es trobava sense equip.

En el que quedava de partit, l’Espanyol va intentar donar-li la volta al marcador però va ser impossible. Per contra, els visitants van tenir una ocasió al rematar el dorsal 15 ressent sortit blocant molt bé Isaac.

A falta de quatre minuts, va tenir lloc el diluvi que ja em explicat en la crònica del matx del Femení A, però aquí el col•legiat no va tallar el joc, i es van mal disputar els minuts que quedaven, arribant-se amb a la fi del partit amb el resultat relatat.

RCD Espanyol B: Isaac, Brachi, Víctor Ruiz, Guillem Savall, Javi Cantero; Javi Márquez, Julian, Ivan Diaz, Guillem Creus, Chuli i Javi López
Substitucions: Tarrés per Ivan Diaz, m.55; Canario per Julián, m. 59.

CF Balaguer: Nogués, Usall, Dago, Palau, Roberto, Tenorio, Isaac (Raya, min.75), Gallardo, Figueres (Johny, min70), Marc Pujol (Genís, min.82) y Romero.

Gols: 0-1: Pujol, m.31; 1-1 Tarrés, m.71

Àrbitre: Molina Fernández del comitè territorial català.

Incidències: Camp principal de la ciutat Esportiva de Sadrià.