diumenge, 2 de novembre del 2008

PATINT FINS EL FINAL..
















RCD ESPANYOL: 1 – C.At. OSASUNA: 0

Torna el triomf a Montjuïc
El RCD Espanyol ha derrotat a un feble Osasuna, cuer de la Primera Divisió, amb molts patiments tal com s’esperava, però amb tota justícia, per que si bé no ha dominat aclaparadorament el joc ni ha brillat massa, si que ha gaudit de clares ocasions com un penal errat, o una pilota estavellada al travesser, al marge del gol.
Osasuna ha deixat ben clar constància del lloc que ocupa a la classificació.

La primera oportunitat pels blanc i blaus ha tingut lloc al minut tres quan Coro per la dreta ha centrat una pilota llarga que a peus de Nene, ha retallat buscant angle i el seu xut ha estat aturat per Roberto.

El primer ensurt pels espanyolistes ha estat una errada defensiva, resolta per Pareja que s’ha creuat oportunament davant Sola.

Altre penal errat per Tamudo
Al minut vuit penal clar a Nene quan superava a Roversio, i Tamudo que decideix un cop més xutar ell i no Luis com tenia intenció, i aquest cop llença als núvols. Hora seria ja que es plantegés un canvi en el llançador ja que no passa Raul Tamudo per el seu millor moment de moral, i el seu percentatge d’errades és massa alt ja.

Una jugada de tiralínies de tot l’atac perico acaba amb una centrada rasa de Nene però al segon pal, s’anticipa un defensor visitant evitant la rematada.

La més clara al marge del penal en aquest primer temps, ha estat una pilota recuperada per De la Peña, passada a Luis que dins l’àrea es gira i remata fora ajustat al pal esquer, quan ja gairebé tothom intuïa el gol espanyolista.

L’Espanyol, tot i el joc irregular, (moltes estones tancat a la pròpia àrea en el darrer quart d’hora del primer període), mereixia el gol que se li resistia.

Una pífia de Jarque ha tingut que ser esmenada per Pareja que s’ha creuat molt bé, evitant mals majors. La darrera ocasió perica ha estat en el 44, quan Tamudo en jugada individual s’ha internat i ha xutat al cos del porter que ha cobert bé l’angle.

Tamudo, protagonista
En el segon temps, Tamudo ha tingut el gol en el minut 56 quan ha rematat ficant la cama i la pilota s’ha estavellat a la creueta de la porteria de Roberto. De nou l’infortuni ha perseguit al capità espanyolista.

Márquez ha substituït a un De la Peña desdibuixat per un Lola que tampoc ha aportat gaire més al joc.

Al quart d’hora del segon temps, Raul Tamudo, ara sí, ha aconseguit tocar lo just l’esfèrica que superant a Roberto ha entrat mansament i amb suspens. Era el gol que feia justícia a les majors oportunitats dels locals en un mal partit que en estones ha estat molt ensopit, e impropi de conjunts de la màxima categoria. Per sort, en algunes estones s’ha vist quelcom de futbol (més aviat poc), però el suficient per crear ocasions de perill com les relatades.

S’han fet llargs els minuts... I sort que Osasuna davant ha donat una imatge molt poc solvent. Ni recorrent a Walter “Rifle” Pandiani ha aportat quelcom més que allò que li ha permès les pròpies errades defensives espanyolistes que tot sigui dit, han estat ben poques.

Osasuna s’ha dedicat a penjar pilotes bombejades en espera que sonés la flauta en forma de remat d’algun dels seus homes i en especial del Rifle, gran rematador de cap no fa pas tant temps.

L’ocasió més perillosa dels navarresos ha tingut lloc en un contracop en el que S.Sánchez no ha estat molt encertat reclamant fora de joc, en comptes de seguir la jugada, i l’extrem visitant un cop superat el lateral blanc i blau ha deixat anar un centre xut que no ha blocat Kameni, salvant Pareja la rematada de Sola dins l’àrea petita.

L’Espanyol podia haver decidit en una contra, però Coro ha trigat una eternitat en definir i ha perdut l’ocasió per massa lent a l’hora de concretar. Els darrers minuts, l’Espanyol tancat tot al seu camp, e intentant sortir al contracop davant un Osasuna bolcat en busca de l’empat, que sortosament pels interessos espanyolistes, no ha arribat.

L’equip de Bartolomé Márquez i el propi tècnic, agafen aire amb aquests tres importants punts, però la imatge i el joc ofert, continuen distant molt del que els espanyolistes esperen del seu equip. Avui davant un conjunt que encara no ha guanyat, se les han vist i desitjat per endur-se els punts patint fins el final. S’ha fet bona la tradició que assegura que mai un equip entrenat per Camacho guanya al RCD Espanyol, l’equip on va triomfar com a tècnic.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Kameni (7), Sergio Sánchez (8), Jarque (6), Nico Pareja (8), Beranger (8), Moisés (7), De la Peña (4), Coro (6), Nene (6) Luis García (5) i Tamudo (6).
Substitucions: Lola (4) per Ivan de la Peña, m. 57; Callejón (4) per Tamudo, m. 77; Lacruz (s.q.) per Sergio Sánchez, m. 90.

Club Atlético Osasuna: Roberto, Azpilicueta, Reversio, M. Flaño, Oier, Puñal, Héctor Font, Nekounan, Juanfran, J. Esparza i Sola.
Substitucions: Masoud per Héctor Font, m. 57; Pandiani per Juanfran, m. 65; Delporte per Esparza, m. 72.

Àrbitre: José Luis Paradas Romero del comitè territorial andalús. Ha mostrat targes grogues a Jarque, m. 26, Luis García, m. 31, J. Esparza, m. 36 i Delporte, m. 75.

Gol: 1-0: Tamudo, m. 61

Incidències: Estadi Olímpic Lluis Comanys de Barcelona. 11.325 espectadors veient la tercera victòria del RCD Espanyol en el present campionat. Tarda amb amenaça de pluja, que tot i fer acte de presència per alguns minuts en la meitat del segon període, ha donat treva als presents a Montjuïc en un dia de forts aiguats. Pancartes de la Curva en al•lusió a Camacho, a Juanfran i a Pandiani pel record deixat al seu pas per l’Espanyol, sobre tot el primer i el darrer.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

FC BARCELONA

22

9

7

1

1

28

8

2

VILLARREAL CF

21

9

6

3

0

17

8

3

REAL MADRID CF

20

9

6

2

1

24

13

4

VALENCIA CF

20

9

6

2

1

20

9

5

SEVILLA FC

17

9

5

2

2

15

8

6

ATLÉTICO DE MADRID

13

9

4

1

4

19

16

7

GETAFE CF

13

9

3

4

2

10

9

8

MALAGA CF

13

9

4

1

4

10

13

9

RC DEPORTIVO

12

9

3

3

3

8

9

10

RCD ESPANYOL

12

9

3

3

3

7

10

11

UD ALMERIA

12

9

3

3

3

10

14

12

REAL SPORTING

12

9

4

0

5

16

22

13

R. MALLORCA

11

9

3

2

4

8

12

14

REAL VALLADOLID

10

9

3

1

5

9

11

15

REAL RACING CLUB

9

9

2

3

4

9

12

16

REAL BETIS B.

8

9

2

2

5

9

11

17

CD NUMANCIA

7

9

2

1

6

8

17

18

RECREATIVO

7

9

1

4

4

5

14

19

ATLETIC CLUB

5

9

1

2

6

7

17

20

C. AT. OSASUNA

4

9

0

4

5

3

9

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES DE SENTIMENT PERICO:
IMPORTANT TRIOMF DE L'ESPANYOL QUE ENS APROPA LA UEFA I DONA MORAL AL EQUIP DEIXANT ENDARRERA EL DESCENS.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M