dissabte, 8 de novembre del 2008

JORNADA DE TRIOMFS AL FUTBOL BASE PERICO

Breu resum dels partits a la Ciutat Esportiva.

El RCD Espanyol Aleví B, s’ha adjudicat el triomf per 2-0 davant el CF Badalona, amb gols de Pascu, i Alberto. D’aquesta manera el conjunt de Isaac Guerrero aconsegueix vèncer per primer cop dos partits consecutius.

El Infantil A de Jacint Magrinyà ha remuntat un gol encaixat en els primers instants del matx, i amb un molt bon joc i qualitat, no només ha remuntat si no que ha golejat al Girona en una altre exhibició dels espanyolistes. Pedro, Chus, Pedro, Hernán i Ricard han elevat el marcador fins la maneta.


El Cadet A, amb gols de Joan Angel, Gerard, Ivan i Víctor Álvarez s’ha desfet de la UE Figueres en un encontre dominat del primer minut al darrer, i en el que han pogut aconseguir una golejada d’escàndol si haguessin estat més encertats cara a porta en el segon temps.

Triomf del Benjamí C davant la UE Sant Andreu 9-2, i del Prebenjamí 8-2 davant el Club Esportiu Tecnofutbol, Fundació Marcet per 8-2 amb 3 gols de Joel, 2 Martí i altres 2 de Kilian, i 1 de Soto.

Triomfs a domicili
A domicili, L’Aleví “A” s’ha imposat amb total rotunditat a la UE Figueres al Far, per un concloent 0-8 amb gols de Richard (3), Pablo (2), Alexis, Marc, i Julio?.

El Benjamí A de David Fernández ha vençut el setè encontre consecutiu de lliga al Mollet en el Mpal. Germans Gonzalvo de la ciutat vallesana per 1-6 amb gols aconseguits per Arnau (2), Fode, Marc Barnils, Josep, i Pol.

El Cadet B, ha vençut a Blanes 0-2, mentre que el Infantil B, amb un ajustat 2-3 s’ha imposat al UD At. Gramanet a Santa Coloma.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M