divendres, 7 de novembre del 2008

DIMARTS, JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES






Aquest dimarts 11 de Novembre, en PRIMERA CONVOCATÒRIA, tindrà lloc la Junta General Ordinària d’Accionistes del RCD Espanyol de Barcelona, SAD, en el Palau De Congressos de Catalunya, situat a l’Avinguda Diagonal, 661-671.

Com ja existirà suficient quòrum en primera convocatòria, tal com va succeir en la passada de 2007 no serà necessari que es celebri el dimecres; per tant, tots els accionistes que vulguin assistir-hi, ho hauran de fer el dimarts.

Les taules d’acreditació dels accionistes, s’obriran a les 17:00 hores. Es recomana anar amb temps suficient, a fi d’evitar possibles aglomeracions. Un cop tancat el recompte del quòrum d’assistència no es computarà l’entrada de cap altre accionista.

No s’oblidi de portar la seva Targeta d’assistència i el seu DNI vigent. En cas de menors, portar també el Llibre de família o document que acrediti la condició de legal representant del menor.


Ordre del dia

  1. Informe del President del Consell d’Administració.
  2. Informe sobre l’evolució de les obres de construcció del nou Estadi
  3. Examen i aprovació, si s’escau, del Balanç, el Compte de Pèrdues i Guanys i Memòria de l’exercici 2007/08, així com l’Informe de Gestió i proposta d’aplicació del resultat.
  4. Aprovació de la gestió social.
  5. Nomenament com nou membre del Consell d’Administració al Sr. Augustus George Francis Serge Newton.
  6. Nomenament o reelecció de l’auditor de comptes.
  7. Autorització al Consell d’Administració per la interpretació, esmena, complement, execució i desenvolupament dels acords que s’adoptin a la junta General d’Accionistes, així com la concessió de facultats per a l’elevació a instrument públic d’aquests i la seva presentació al Registre Mercantil.
  8. Precs i preguntes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M