diumenge, 2 de novembre del 2008

IMPORTANT TRIOMF DEL FEMENÍ EN UN TERRENY ENAIGUAT



















RCDE FEMENÍ : 2 - ATLÉTICO M. FÉMINAS: 1

Contra els elements, les noies de l’Espanyol aconsegueixen un meritori triomf en un terreny impracticable
Havien jugat primer els veterans del RCD Espanyol i la PBB de Sant Adrià un encontre amistós amb motiu de les celebracions d’aquesta ambaixada perica. S’ha hagut de suspendre abans de la conclusió ja que les laterals estaven embassades d’aigua.

A mida que ens acostàvem a l’hora del matx, creixia l’incertesa de si es disputaria o no, ja que al inrevés del camp principal on havia funcionat bé el drenatge malgrat les gran quantitats d’aigua caigudes, en el camp tercer de gespa sintètica era en alguns llocs una bassa d’aigua.

Tomás Bauló després de inspeccionar el terreny de joc ha donat l’Ok, que a més, ha coincidit amb una aturada de les fortes pluges. Llavors les noies d’ambdós conjunts han sortit ha fer els exercicis previs d’escalfament, coincidint amb una estona de treva en la que ha sortit inclòs el sol.

Fins amb 23 minuts de retard ha començat l’encontre en un terreny de joc que malgrat l’acondicionament que s’ha efectuat intentat treure part de l’aigua, les condiciones eren pèssimes, frenant-se la pilota en moltes zones.

Sara marca

Com és lògic, l’estat del terreny de joc ha deslluit el que hauria sigut a bon segur, un gran partit: Les noies han posat tot el que han pogut i més per intentar trenar mínimament el joc, però no donava per més el camp.

Tot i això, la primera jugada clara de perill ha acabat dins la porteria de Estefi, al caure una pilota rebutjada sense control als peus de Míriam, xutar creuat i tocar mínima però suficientment Sara per acabar d’allunyar més la pilota de l’abast de la portera matalassera, acabant entrant ajustada al pal esquer.

Marta Corredera ha pogut marcar el segon després de marxar-se del seu par, i davant Estefi xutar fluix aturant la portera del conjunt madrileny.

L’Atlético s’estira
La primera important ocasió de les matalasseres ha estat una rematada que bloca Cristina.
Noemí ho ha provat en un llançament de lliure directe ben aturat per la portera visitant.

Minuts després no tindria tanta sort la portera espanyolista quan un xut llunyà de Lucía acaba entrant dins la porteria espanyolista després que Cristina no ho pogués impedir.

El joc era travat, sense fluïdesa, en un terreny que no es podien fer floritures. El conjunt madrileny disposarà d’altre oportunitat instants abans del descans amb un llançament de Rocío Ruiz, de falta escairada a l’esquerra de l’atac matalasser, però aquest cop Cristina molt segura atura.


Sortir, i gol
Només començar el segon temps, un lliure directe sobre la frontal llançat per Vero, toca a la tanca lleugerament i acaba dins la porteria madrilenya. L’Espanyol tornava a cobrar avantatge en el marcador, i tal com estava el camp no era poc..

A mida que es desenvolupava el segon temps, les condicions es feien cada cop més difícils i als divuit minuts de joc del segon temps, un autèntic xàfec de grans proporcions acompanyat d’un fortísim vent, origina que Bauló suspengui durant dos minuts el partit. Les jugadores marxen del terreny de joc, però l’encontre tornarà a disputar-se.

Cristina salva l’empat del conjunt madrileny, després que la davantera matalassera Chinni (Cristian Pizarro) s’internés amb dos retalls, i totalment sola davant la meta espanyolita aquesta rebutgés l’esfèrica amb la cama, en l’acció més perillosa de les visitants.

Marta Torrejón marcaria després de la passada d’Adriana, però l’acció ja estava invalidada pel col·legiat per fora de joc. La rèplica de l’Atlético seria una acció en la que Cristina rebutja i el remat posterior de Jenny surt alt després que fos interceptat per una jugadora espanyolista.

Marta no encerta, i a patir...
Una gran escapada d’Adriana per la dreta desbordant per la banda, i la passada de la mort a Corredera que tota sola, tenint temps per controlar i xutar, estavella la pilota al cos de la portera malbaratant la millor ocasió de les periques en el segon temps.

Els darrers instants serien de patiment, més per la exigua diferència en el marcador i l’estat del terreny de joc que per veritable perill de les visitants, que amb tot, llençaren varis serveis de cantonada, i ocasionaren que els minuts es fessin molt llargs. Indicar també que la jugadora matalassera Ana Angulo, es va tenir que retirar lesionada amb la llitera tot i que desconeixem l’abast veritable de la lesió.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina; Chola (Ane, m. 72), Miriam, Marta Torrejón, Rocío; Noemí (Meseguer, m. 53), Carol (Marta Cubí, m. 69), Marta Corredera, Vero, Adriana i Sara (Joana, m. 60).

Atlético de Madrid Féminas: Estefi; Rocío, Vanesa, Lucía, Susana (Marta Carro, 85’); Marti, Chini, Gio (Amanda, 59’), Jenny, Alba i Salguero (Angulo, m. 66) (Luky, m. 80)

Àrbitre: David Tomás Bauló del comitè català. Targetes grogues a Chola (52), Noemí per part local, i a Susana (38’), Lucía (46’) i Rocío (67’) per part visitant.

Gols: 1-0: Sara Serna, 13; 1-1 Lucia, m. 39; 2-1: Vero, m.46

Incidencies: Camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Partit que ha començat 23 minuts després de l’horari previst ja que les fortes pluges caigudes a tot l’àrea metropolitana de Barcelona, han tingut fins el darrer moment en la indecisió de si es disputaria o no; Tomás Bauló ha dit que si es podia jugar, i s’ha tingut que suspendre en el minut 18 del segon temps a causa de nou d’un aiguat acompanyat de vent molt fort que ha obligat a interrompre el joc per espai de dos minuts.
Senyalar que en les files matalasseres va jugar Georgina Carreras, ex del RCD Espanyol i de l'Estartit.




CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

16

6

5

1

0

20

2

2

U.D. LEVANTE

15

5

5

0

0

17

0

3

RAYO VALLECANO

15

6

5

0

1

16

3

4

ATHLETIC CLUB BILBOKO

12

6

4

0

2

16

9

5

C.D. SPORTING HUELVA

11

7

2

2

2

13

7

6

ATLÉTICO MADRID F.

10

6

3

1

2

11

8

7

REAL SOCIEDAD

10

6

3

1

2

8

7

8

F.C. BARCELONA

10

6

3

1

2

6

5

9

A.D. TORREJÓN

9

6

3

0

3

9

8

10

PRAINSA TRANSP.ALC.

8

7

2

2

3

7

9

11

S.D. LAGUNAK

7

6

2

1

3

7

15

12

C.F. POZUELO

6

6

2

0

4

7

19

13

UE L'ESTARTIT

5

6

1

2

3

5

12

14

ATLÉTICO MÁLAGA

3

5

1

0

4

2

12

15

C.F. PUEBLA

1

6

0

1

5

1

14

16

DSV COLEGIO ALEMÁN

0

6

0

0

6

4

19

2 comentaris:

Josep Maria ha dit...


Merescuda victòria
RCD Espanyol 2 At. Madrid 1 patint fins al final en un dia de sol,
pluja i diluvi.

La primera part comença amb un llançament de còrner de Vero Boquete que
quasi entra de gol olímpic. Noemí Rubio llença però la portera matalassera Estefi la
desvia amb els punys.

Passada de Miriam Dieguez i a prop de la línia Sara Serna
marca d’esperó. Van començar les visitants a crear perill però la portera Cristina va
salvar els mobles. Xut de Marta Corredera ajustat al pal esquerra i gran aturada de
la portera blanc-i-vermella. Miriam Dieguez xuta per damunt de la porteria.

Les atlètiques van agafar moral abans del descans amb un gol de Luci. Noemí Rubio
xuta de falta ajustat al pal i Estefi amb una gran estirada l'atura. Marta Corredera
xuta a les mans de Estefi. Sara Serna fa una vaselina però l'atura Estefi. Xut de
Rocio Serrano des de fora de l'area a les mans de Estefi.

La segona part comença molt bé per les espanyolistes, les periques marquen amb un gran gol de falta de Vero Boquete.
Van saber mantenir el resultat fins al final, encara que les de l’ATL Madrid van tenir diverses ocasions. Però les de l' espanyol van gaudir de
diverses oportunjtats per fer el tercer com Rocio Serrano des de fora de l’àrea, xuta
fora, al igual que Chola, Marta Torrejon xuta desviat. Marta Torrejon marca
però l'àrbitre invalida el gol per fora de joc. Al final l'àrbitre va xiular el final al 5 minut de descompte amb la alegria de continuar líders.

Crònica cedida per Jose Carrera, al que li agraïm profundament el seu interés pel RCD Espanyol i el futbol femení perico.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES DE SENTIMENT PERICO:
FELICITATS A LES NOSTRES JUGADORES QUE HAN GUANYAT JA A 3 DELS 4 GRANS A LA 1 VOLTA:RAYO VALLECANO, ATL BILBAO, ATL MADRID.ARA NO QUEDA ALTRA QUE GUANYAR AL LLEVANT DINTRE DE 2 SETMANES.AQUEST ANY SENTIMENT PERICO VEURÀ UNA ALTRA SUPERLIGA DE L'ESPANYOL.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M