dilluns, 3 de novembre del 2008

UN BON FEMENÍ "C" GUANYA AL AT. VILAFRANCA
EN UN DISPUTAT ENCONTRE



RCDE FEMENÍ "C": 2 FUND. ESP. AT. VILAFRANCA: 1

Gran partit el que es va veure dissabte entre dos dels candidats al títol de la Primera Catalana,el RCD Espanyol “C” i l’ At. Vilafranca empatats amb els mateixos punts.


En els primers quinze minuts van tenir les del Penedès dos ocasions clarissimes, quan una davantera tot sola remata a canó i la portera Natalia va aturar amb una autèntica “palomita”. Després va començarel domini espanyolista. L'àrbitre no va voler veure un penal claríssim sobre Montse Vázquez Fontes, després ella mateixa va enviar la pilotafora per l'esquerra quan estava tot sola davant la portera.

Posteriorment van arribar els gols de Eva LLamas Hernandez, el primer de falta llençada des del costat dret fora de l'àrea i la pilota s'introdueix per tot l'escaire dret, mentre que el segon de falta llençada des del costat esquerra fora de l'àrea i la pilota entra davant l'estirada innecessària de la portera.
Altres ocasions de Nerea Rodriguez, Alexia Putelles, Eva LLamas, i Linda Victoria Pérez.


Comença la segona part amb domini visitant però la portera blanc-i-blava salva la porteria perica. Tenen lloc altres ocasions de Mónica Brañas, Montse Vázquez. Molt bones centrades de Tània Elena Gómez i Andrea Pereira peròles pilotes els arbitres las posen fora de joc quan es quedaven tot soles Montse Vázquez i Linda Victoria Pérez

Les visitants marquen de penal, que quasi l'atura Natalia que endevina la direcció. Altres ocasions de Mónica Brañas i Mikaela Colet . Al final es va demanar l'hora quan es bolcaven a l'atac les visitants.




Crónica cedida per Jose Carrera per a Sentiment Perico.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES DE SENTIMENT PERICO:
FELICITATS AL NOSTRE PLANTER C, QUE ESTÀ FENT UNA MOLT BONA TEMPORADA, LA 1 vEGADA QUE ESTEM A LA 1 CATALANA I QUE LLUITARÀ FINS AL FINAL X ACABAR CAMPIONES.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M