dilluns, 1 de desembre del 2008

EL FEMENÍ, A DOS PUNTS DELS LÍDERS



















RCDE FEMENÍ "A": 4 - PUEBLA-EXTREMADURA: 0

Triomf del Femení A del RCD Espanyol, molt més complicat del que el resultat final de 4-0 podria fer pensar. Fins el darrer quart d’hora de l’encontre, l’Espanyol no ha pogut encarrilar un travat encontre que ha acabat adjudicant-se gràcies a la intervenció decisiva d’Adriana amb tres gols, tot i sortir en el segon temps.

Primer temps per oblidar
El Puebla Extremadura s’ha mostrat un equip lluitador, acumulant molts efectius en la zona ample del camp i en defensa i renunciant per complert a l’atac. Ha comptat també cal dir-ho, amb que el conjunt de Diego Morata s’ha mostrat molt espès en la faceta creativa i ha facilitat molt la tasca de les extremenyes.

Les espanyolistes han dominat completament el joc, la possessió de la pilota però sense gaudir de clares ocasions de gol que poguessin vèncer la numantina defensa de les d’Almendralejo. L’únic objectiu d’aquestes, mantenir l’empat inicial...

L’Espanyol ha sortit amb Carol per Mesi, com a novetat, i Cubí com ja va succeir a Torrejón ha estat titular després de la lesió d’Adriana.
Les primeres aproximacions han tingut a Vero com a protagonista: Una incursió arribant a línia de fons però sense torbar el destí adequat la seva passada, i un xut molt alt.

La primera adversitat, la lesió de Joana, que tot i continuar una estoneta, ha tingut que deixar el terreny de joc per Sara Serna.
Un parell d’arribades per banda de les locals (Sara i Marta Corredera) han estat avortades per la portera francesa Emmeline que ha blocat bé anticipant-se a possibles rematades. Un intent de vaselina de Marta Cubí ha quedat només en això.

El primer xut de les visitants ha estat tan dolent i desviat que ha sortit l’esfèrica més a prop del banderí de còrner que dels tres pals.

Amb tot, les extremenyes en els darrers minuts del primer temps, molt tímidament han avançat un pèl las línies, i han gaudit de dues perilloses faltes llençades sense conseqüències (tot i que la segona en les acaballes del primer temps no s’ha marxat gaire lluny del pal dret de la porteria defensada per Marina.)

Canvis a la represa
Morata ha introduït dos canvis: Rocío per Chola, i Meseguer per Noemí. Però nomès un xut de Mesi que ha sortit fora ha estat l’única senyal de perill de les blanc i blaves.
Tot i els canvis, la situació no ha variat, i el joc s’ha desenvolupat pels mateixos paràmetres que en el primer temps, amb el pas inexorable dels minuts.

Clau la sortida d’Adriana
Tot i que no ha estat encertada en la seva primera intervenció, al no xutar davant la meta visitant, entretenir-se i perdent angle posteriorment dins l’àrea petita.

L’Espanyol començava a posar setge a la porteria extremenya, i a disposar de les oportunitats suficientment clares com per intuir que el gol no trigaria a arribar.
Marta Cubí remata de cap alt un servei de cantonada d’Ane. Una bona jugada de Vero amb passada a Marta Corredera a l’espai, i el centre passat d’aquesta es rematada llençant-se a terra molt forçada per Sara Serna, rematant a l’exterior de la xarxa.

Hat trick d’Adriana
En una indecisió entre les dues defensores un cop Emmeline no bloca un xut, i la pilota morta als peus d’Adriana que a porta buida no perdona obrint la llauna. Era el minut 75 i l’Espanyol encarrilava ja l’encontre.

Només cinc minuts després la pròpia Adriana aprofita per fer el segon, en una gran jugada de Vero entre línies amb passada en profunditat a la golejadora espanyolista que de xut creuat deixa l’encontre solucionat.

Als 37, una centrada de Corredera es tallada amb les mans per una defensora visitant. El penal el llença la pròpia Marta, però Emmelyn encerta la direcció del llançament per la seva dreta rebutjant.

Qui no erra és la golejadora Adriana, qui fa pujar el tercer al marcador en resoldre dins l’àrea en una pilota sense control afusellant la meta visitant.

En temps d’afegit, Vero de xut des de la frontal eleva a definitiu el compte golejador de les espanyolistes que encara podien haver augmentat el marcador al estavellar en el travesser una vaselina d’Adriana que s’ha volgut recrear en la jugada amb un preciós toc de pilota dins l’àrea petita.

Amb aquests tres treballats punts, i tenint en compte la derrota del Llevant a Madrid davant el Rayo, el conjunt de Diego Morata retalla diferències amb el conjunt fins ara líder, i ja batut de la Superlliga Femenina.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Marina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Chola, Carol, Noemí, Vero, Joana, Marta Cubí i Marta Corredera.
Substitucions: Sara per Joana, m. 20; Rocío i Meseguer per Chola i Noemí respectivament al minut 46; Adriana per Carol, m. 58.

Puebla – Extremadura: Emmeline, Gema López, Cristiane Graciosa, Azahara Escudero, Bea Aza, Piedad Delgado, Carina “Cacao”, Rocío Gómez, Estefania Lima, Lorena Alvarez, i Mª. Angeles Martín.
Substitucions: Laura Vega per Rocío García, m. 50; Anita Aguinaco per Cacao, m. 66; Maria Gómez per Bea Aza, m.82 Cristina per Gema, m. 88.

Gols: 1-0: Adriana, m. 73; 2-0: Adriana, m. 78; 3-0: Adriana, m. 83; 4-0: Vero, m. 90

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno del comitè territorial català.

Incidències: Matinal freda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Camp tercer.

CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

RAYO VALLECANO

27

10

9

0

1

26

5

2

U.D. LEVANTE

27

10

9

0

1

25

4

3

R.C.D. ESPANYOL

25

10

8

1

1

31

4

4

ATHLETIC CLUB BILBOKO

24

10

8

0

2

33

11

5

F.C. BARCELONA

20

10

6

2

2

15

6

6

C.D. SPORTING HUELVA

18

11

5

3

3

21

10

7

PRAINSA TRANSP.ALC.

15

11

4

3

4

16

14

8

ATLÉTICO MADRID F.

14

10

4

2

4

15

12

9

A.D. TORREJÓN

13

10

4

1

5

14

16

10

REAL SOCIEDAD

10

10

3

1

6

8

16

11

UE L'ESTARTIT

9

10

2

3

5

14

25

12

S.D. LAGUNAK

8

10

2

2

6

7

24

13

ATLÉTICO MÁLAGA

7

10

2

1

7

6

21

14

DSV COLEGIO ALEMÁN

6

10

2

0

8

11

26

15

C.F. POZUELO

6

10

2

0

8

11

42

16

C.F. PUEBLA

4

10

1

1

8

6

23


2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA COL-LEGUES:
FELICITATS AL NOSTRE ESTIMAT RCD ESPANYOL FEMENÍ A, QUE VA DEMOSTRAR AHIR QUE ES TÉ QUE LLUITAR FINS AL FINAL, AMB UN DOMINI ABSOLUT, PERÒ QUE PER LA MALA SORT NO ES VA PODER INAUGURAR EL MARCADOR FINS A LA 2 PART, FELICITATS A LA NOSTRA CRACK QUE VA DEMOSTRAR AHIR QUE ÉS UNA GRAN CRACK QUE ENS POT FER GUANYAR LA SUPERLLIGA, HO VA FER AMB GOLS I AMB QUALITAT, SORT QUE NO VAM PODER VENDRE-LA L'ANY PASSAT EL NOSTRE INCOMPETENT DE DIRECTIUS I PRESIDENT QUAN LA VOLIEN FER FORA ALS USA.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Perdona no t'hagi contestat abans, però ahir vaig passar un dia... Sense telèfon ni internet per una avaria.

Si en el segon temps, i arran de l'entrada d'Adriana, l'equip va millorar i va gaudir d'oportunitats clares que en el primer temps molt trabat no va tenir. El futbol dura 90 minuts, i fins el final s'ha de lluitar per la victòria.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M