diumenge, 18 d’octubre del 2009

AJUSTAT TRIOMF DEL
CADET "A" DAVANT EL MERCANTIL

RAUL TAMUDO NO HA ESTAT CONVOCAT PER MAURICIO POCHETTINO PER L' ENFRONTAMENT D'AQUESTA TARDA DAVANT EL CD TENERIFE (CORNELLÀ-EL PRAT, 17.00h.)








RCDE Cadet “A”: 2 – C.E. Mercantil: 1

Es compliquen la vida al segon temps.

El RCDE Cadet A, ha obtingut aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià la quarta victòria en el que portem de campionat en vèncer per un ajustat 2-1 a un Mercantil que no s’ha entregat en cap moment i que desprès d’un primer temps totalment blanc-i-blau, ha posat entre les cordes al conjunt perico en el segon període en el que ha dominat amplament i inclòs ha gaudit d’alguna ocasió de gol per donar la sorpresa.

El primer ensurt el dona el Mercantil després d’una errada del meta espanyolista , que sortosament s’anticipa Pifa al davanter sabadellenc.
Però l’Espanyol de seguida reacciona, i Lucho envia una pilota al travesser, en el minuto onze d’encontre. Dos minuts després, serà Adrián qui gaudirà d’una bona oportunitat, rebutjant el meta visitant un centre xut del extrem espanyolista.

Mica a mica l’Espanyol intensifica la pressió sobre l’àrea visitant i Manel Royo amb un centre molt tancat li fica una bola a Oscar Medina en el primer pal que d’esquenes remata d’esperò traient un defensor sota pals en la mateixa línia de gol.

Albert Miravent obre el marcador amb un gol aconseguit al minut 21’ després d’engaltar un xut en la frontal que acaba allotjant-se en l’escaire de la porteria del Mercantil.

Només dos minuts després del gol, l’Espanyol anotarà el segon després que una centrada des de la dreta fos perfectament rematada de cap per Lucho al fons de la porteria.

En acció similar, una centrada d’Albarrán és rematada per Oscar Medina de cap, però la bola aquest cop surt desviada per sobre el travesser. Amb aquest marcador i el domini total dels blanc-i-blaus s’arriba al descans.

En el segon període canvia totalment la decoració del partit; els de Fran Navarro aniran perdent el control del joc i els de Sabadell tindran més la possessió de la pilota que en el primer temps.
Amb tot les ocasions de més perill seguirà corresponent als locals, però amb menys quantitat i menys clares.

La més clara, serà una passada en profunditat de Coco al paraguaià Pedro que havia sortit en el segon temps, i després d’encarar al meta, xutarà excessivament creuat sortint a mig metre del pal esquer. L’Espanyol intentarà marcar el gol que sentencií l’encontre amb dos llançaments (un de Coco creuat a l’esquerra de la porteria, i altre de Sandro Armas en un lliure directe que es marxa a un metre del pal esquer).

En canvi, serà el Mercantil qui escurci diferències en el marcador gràcies a una bona jugada i una mica de fortuna en el centre-xut bombejat amb poc angle que acaba picant a la fusta i entrant dins la porteria espanyolista.

Aquest gol dona ales als visitants que esperonats buscaran l’empat en el quart d’hora que mancava. L’empat sobrevola Sadrià en un llançament de falta per la dreta de l’atac visitant que es passeja per l’àrea espanyolista i que en el segon pal a punt és d’aprofitar un davanter del Mercantil per donar l’ensurt ja que per molt poc no ha pogut connectar amb l’esfèrica.

En altre acció de perill, Pifa molt oportú evitarà que prosperi una centrada enviant a córner. L’Espanyol molt tancat aguantant el resultat, gaudirà en el darrer instant d’una clara ocasió que acaba dins la porteria en el llançament de falta a càrrec de Juanjo que pentina Pedro i en el segon pal Sandro Armas remata en posició anti-reglamentària. Ja no hi hauria temps per més, i el conjunt de Fran Navarro aconseguiria la quarta victòria en quatre encontres, en un discret partit i amb un resultat no exempt de patiment en la recta final.



Fitxa Tècnica:

RCDE Cadet A: August, Albarrán, Pifa, Ríos, Coco, Eric, Adrià, Manel, Oscar Medina, Albert i Lucho.
Substitucions: En el segon període Arroyo, Mesa, Juanjo, Armas, Pablo i Pedro en el lloc de Albarrán, Eric, Adrià, Manel, Oscar, Albert

Gols: 1-0: Albert, m. 21; 2-0: Lucho, m. 23; 2-1; m. 68

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Bona temperatura, ambient càlid.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M