dissabte, 24 d’octubre del 2009

NOTICIES BREUS

Foto d'arxiu.


Sevilla FC vs. RCD Espanyol, Sánchez Pizjuan, avui 22:00 h.

El RCD Espanyol es veurà les cares amb un Sevilla FC llençat, a les 22:00 hores en el Sánchez Pizjuan de la capital andalusa i amb les cameres de les autonòmiques retransmeten en directe.

Mauricio Pochettino com era d’esperar no ha convocat a Raul Tamudo per aquest encontre.
Els 19 convocats son: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Pillud, Forlín, Nico Pareja, Roncaglia, David García, De la Peña, Verdú, Moisés, Baena, Javi Márquez, Luis García, Marqués, Ben Sahar, Nakamura, Iván Alonso i Callejón. Com a novetats la tornada de Forlín després de complir un encontre de sanció, la de Chica un cop superada la lesió i la presència de Javi Márquez tot i que ja veurem si es trobarà entre els 18 que s’asseuran a la banqueta, ja que el tècnic hispano-argentí ha convocat a dinou homes.

El partit serà dirigit per Javier Turienzo Álvarez del comitè territorial castellà-lleonès.


Primera reunió de les dues parts en el tema Tamudo

A la reunió celebrada ahir van assistit el Conseller Delegat, Joan Collet, i el Director Esportiu, Ramon Planes i els representants Tomás Duran i Iñaki Ibáñez. Ambdues parts intenten arribar a un acord per la rescissió del contracte del 23, que venç el proper 30 de juny. El problema: Els diners, i només els diners.



Difícil encontre davant l’Oriola

El RCDE “B” disputarà demà a les 12:00 a la Ciutat Esportiva de Sadrià, un important encontre davant el setè classificat el Orihuela C.F. amb les baixes de Baena, (convocat pel primer equip), i els lesionats Luismi, Guillem Savall, Víctor Ibáñez, Dani López, Enric, Brachi. Recuperarà a Víctor Ruiz no convocat amb el primer equip, i Javi López seguiran aportant la seva qualitat al filial després del seu pas efímer per la primera plantilla.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M