diumenge, 18 d’octubre del 2009

UN 'ESPANYOL "B" AMB MOLTES BAIXES
OBTÉ ELS TRES PUNTS DE PATERNA

Foto d'arxiu.
Canario no va fallar des del punt de penal, i l'Espanyol B va sumar el segon triomf consecutiu.




Valencia Mestalla: 0 – RCD Espanyol B: 1

Triomf del filial espanyolista a Paterna davant el Valencia Mestalla. Segona victòria consecutiva del Espanyol B amb Oscar Perarnau a la banqueta. El conjunt perico s’ha avançat en el minut 66 al transformar José Mendez “Canario” una pena màxima sancionada pel col•legiat balear Pedro Sureda.

En el conjunt espanyolista ha disputat l’encontre el meta romanès Dinu després de la lesió del porter titular Víctor Ibáñez (trencament del menisc intern del genoll dret aquesta setmana), i el tècnic blanc-i-blau ha tingut que alinear en el segon temps a jugadors del juvenil com Molina i Álvaro Vega davant el munt de baixes que el segon equip espanyolista pateix (Víctor, Guillem Savall, Tito, Dani López, Luismi, Enric per lesió, Víctor Ruiz i Baena amb el primer equip i Tai sancionat).
Malgrat tot, l’Espanyol B ha sumat tres importants punts que l’allunyen de les zones perilloses de la classificació i el permeten encarar el futur amb més optimisme desprès del dolent inici de temporada.

Fitxa Tècnica:
Valencia Mestalla: Salva, Manuel, Víctor, Borja, Arturo, Carles, Rubén, Timor, Olsen, José Luis, i Cases.
Substitucions: Gil per Timor, m. 61; Forner per Borja, m. 68; Olcina per Cases, m. 80; Altres suplents: González Nieto (ps), i Morgado. Entrenador: Oscar Ruben Fernández Romero.

RCD Espanyol B: Dinu, Aitor, Yago, Oscar Reyes, Didac, Juanjo, Javi López, Canario, Pedraza, Max i Lucas Porcar.
Substitucions: Guillem Creus per Max, m. 62; Molina per Juanjo, m. 73; Álvaro Vega per Canario, m. 88. Altres suplents: Michel Plazas (ps) i Chuli. Entrenador: Oscar Perarnau.

Gol: 0-1: Canario, m. 66

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca del comitè territorial balear. Ha mostrat targeta groga a Carles, m. 64 per part local i a Aitor, m. 38 i 49, Oscar, m. 44, Javi López, m. 81 i Guillem, m. 89.

Incidències: Ciutat Esportiva de Paterna.
Partit corresponent a la novena jornada del campionat nacional de lliga de Segona Divisió B.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M