dimarts, 20 d’octubre del 2009

TRIOMF DE L'ALEVÍ
DAVANT EL JÀBAC i TERRASSA







RCDE Aleví “A”: 3 – UFB Jàbac i Terrassa: 1

Triomf del conjunt d’Albert Villarroya davant el Jàbac i Terrassa en encontre disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Els blanc-i-blaus es van avançar amb dos gols en el primer temps, però un penal transformat pels egarencs deixar l’emoció pel segon temps, en el que els locals sentenciaren amb un tercer gol.

Ibra va obrir el marcador al minut 17’, després que encarant al porter la pilota rebotada al cos del porter li tornés a caure al davanter espanyolista que a porta buida, marcar a plaer. El segon gol espanyolista va arribar al minut 24’, després que Salva d’un precís remat de cap en el llançament d’un servei de cantonada per l’esquerra de l’atac perico.

Un minut abans del descans, el col•legiat va indicar una pena màxima contra els espanyolistes, retallant l’avantatge en el marcador. L’Espanyol va tenir la darrera opció amb una rematada de nou de Salva sense angle en el segon pal en el llançament d’una falta, acabant l’esfèrica a l’exterior de la xarxa.

En el segon temps, l’Espanyol va tenir diverses ocasions per ampliar el marcador. Un xut de Joan a les mans del porter forçat per un defensor, una recuperació de pilota a càrrec del davanter Ibra que li roba la cartera al meta, aixeca la bola davant ell, i sota pals un defensor treu sota pals.

Ibra va tenir el gol en les seves botes, quan a plaer xuta fora en l’u contra u amb el meta, sortint la pilota a la seva dreta. En altre acció, una rematada que colpeja en un defensor acaba a peus de Ibra que deixa anar una volea que es marxa alt.
Ayoub s’anticipa al davanter llençant-se als peus del davanter egarenc.

Joan a poc del final, aconsegueix arrodonir el resultat amb una gran vaselina, en un gol molt bonic. La darrera oportunitat del conjunt perico, per Ibra que xuta creuat a la dreta.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M