dilluns, 19 d’octubre del 2009

EL JUVENIL "B"
TORNA A GUANYAR (2-1)

RCDE Juvenil “B”: 2 – UE Sant Andreu “A”: 1

El Juvenil B va vèncer 2-1 a la UE Sant Andreu en la sisena jornada del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil en un encontre en el que els espanyolistes es van avançar amb dos gols però els quatribarrats que no es van rendir van aconseguir escurçar distàncies amb un gol en la recta final del matx, que va fer que encara s’hagués de patir per la incertesa del marcador en els darrers minuts.

Les primeres ocasions van ser pels espanyolistes amb un Sant Andreu ben col·locat sobre la gespa, que es defensar amb ordre. Gerard va tenir la primera ocasió als cinc minuts de joc, amb un xut potent que es va marxar lleugerament per sobre el travesser.

A l’Espanyol li costava crear perill tant progressant per les bandes (algunes accions d’Eric) i esporàdicament per l’esquerra Clerc amb una centrada perillosa tallada pel central visitant dins l’àrea petita com en jugades més elaborades pel centre.

Quiles va aprofitar en el minut 18 un refús d’un defensor després que un xut d’Héctor a boca de canó acabés als peus d’un defensor. El migcentre espanyolista li va caure morta la bola i no va perdonar.

L’Espanyol aconseguiria el segon instants abans del descans en aconseguir Alex García en jugada individual i amb poc angle, superar al meta visitant, establint el 2-0 en el marcador.

El segon temps va iniciar-se amb un domini visitant amb algunes oportunitats: Un gol de vaselina anul·lat per situació anti-reglamentària, un xut des de la frontal que Eloi Mir envia a còrner amb una gran intervenció, van ser les més destacades.

L’Espanyol per la seva part va gaudir d’ocasions clares com un xut de Quiles rebutjat a còrner pel porter del conjunt quatribarrat, un tret des de fora l’àrea de Clerc buscant el pal curt, i que molt segur el meta visitant rebutja.

Després d’una fase de domini visitant, els blanc-i-blaus van gaudir de bones ocasions per deixar l’encontre decidit, però no hi va haver encert tal com va succeir en una passada a Gerard Muñoz que estavella la pilota al cos del porter quan es trobava totalment sol. En altre jugada, una combinació entre Quiles i Eric acaba amb una xilena que es marxa fora a càrrec de Alex García.

La defensa espanyolista que havia estat molt segura fins el moment, erra en una acció en la que Eloi rebutja com pot i el posterior remat a boca de canó es tret per Héctor sota pals evitant el gol.

Les darreres ocasions pels espanyolistes corren a càrrec d’Alex, que xuta creuat i fort rebutjant el meta visitant, i una rematada posterior que bloca el porter. Faltant pocs minuts per la fi de l’encontre els quatribarrats aconsegueix inaugurar el seu marcador, reduint l’avantatge perica, amb un perillós 2-1. Els darrers instants, l’Espanyol es defensa perfectament evitant mals majors, i conservant la renda adquirida, fins que el col·legiat indica la fi del partit.

RCD Espanyol: Eloi Mir, Montcusí, Marc Molina, Héctor, Carles Clerc, Jorge, Eric, Quiles, Gerard, Antonio i Alex García.
En el segon temps, Oscar Arroyo (debut amb el Juvenil "B"), Pablo, Marc Nierga i Llorac.
Gols: 1-0: Quiles; 2-0: Alex García; 2-1.